شرکت تایرسازی کانتیننتال که یکی از بزرگ‌ترین توسعه‌دهندگان فناوری‌های صنعت خودرو در جهان نیز به شمار می‌رود، سیستم تشخیص ضربه خوردن به باتری را برای همین منظور طراحی کرده‌ است. اگرچه باتری‌ها به خوبی مورد محافظت هستند اما شرکت کانتیننتال استدلال می‌کند که چون باتری‌ها معمولاً در زیر خودرو نصب می‌شوند، اگر قسمت زیرین خودرو ضربه بخورد امکان آسیب رسیدن به آن‌ها وجود دارد.

باتری-خالی-شده

تهیه آب آشامیدنی سالم با استفاده از نمک و باتری خودرو

سنگ‌ها و تکه‌های فلز می‌توانند به باتری‌ها آسیب برسانند و به همین دلیل برای محافظت از باتری‌ها از پوشش‌های محکم استفاده می‌شود. اما اگر یک شیء سنگین به قسمت زیرین خودرو برخورد کند، آیا راننده فوراً آن را چک می‌کند یا خودرو را به تعمیرگاه می‌برد؟ در اکثر مواقع راننده تا زمانی که چراغ هشدار خاصی نبیند این زحمت را به خود نمی‌دهد.

سیستم تشخیص ضربه خوردن به باتری با استفاده از سنسورهای فشار هرگونه ضربه به کف خودرو را تشخیص می‌دهد. این سیستم می‌تواند میزان ضربه وارده به خودرو را دسته‌بندی کند، و اگر تشخیص دهد که احتمال سوراخ شدن باتری وجود دارد، به راننده هشدار می‌دهد. این سیستم همچنین می‌تواند دقیقاً مشخص کند که کجای باتری صدمه ‌دیده است و این اطلاعات را به سیستم مدیریت باتری منتقل می‌کند، که می‌تواند سلول‌های باتری در آن قسمت را تخلیه کند تا از آتش‌سوزی جلوگیری شود.

نرخ قیمت انواع باتری خودرو در بازار

علاوه بر ضربه خوردن در سرعت بالا، این سیستم در سرعت پایین مثلاً هنگام برخورد خودرو با لبه جدول هم میزان آسیب وارده را تشخیص می‌دهد. این سیستم در چنین شرایطی می‌تواند ارتفاع خودرو را افزایش دهد تا از مانع عبور کند. سنسورهای ماهواره‌ای این سیستم شبیه سنسورهای سیستم محافظت از عابران هستند که از ۱۰ سال پیش مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سنسورها از لوله‌های سیلیکونی پر از هوا تشکیل شده‌اند که قسمت زیرین محفظه باتری را می‌پوشانند.

قیمت باتری خودرو از ابتدای سال ۱۰ بار گران شده است