آموزش نحوه نوشتن طرح توجیهی با نمونه - راهنمای کامل طرح کسب و کار
برای اینکه ایده کسب و کار خود را به واقعیت تبدیل کنید، به یک طرح تجاری ( بیزینس پلن - طرح توجیهی - طرح کسب و کار Bussiness Plan) نیاز دارید که میتوانید سفارش نوشتن طرح توجیهی خود را به تیم تخصصی طرح توجیهی Business-plan.ir واگذار نمایید.
برای اینکه ایده کسب و کار خود را به واقعیت تبدیل کنید، به یک طرح تجاری ( بیزینس پلن - طرح توجیهی - طرح کسب و کار Bussiness Plan) نیاز دارید که میتوانید سفارش نوشتن طرح توجیهی خود را به تیم تخصصی طرح توجیهی Business-plan.ir واگذار نمایید.
یک طرح کسب و کار به وضوح اهداف یک شرکت و چگونگی دستیابی به آنها را مشخص می کند. میتوانید قالبهایی را برای طرحهای توجیهی ساده و سنتی بهصورت آنلاین بیابید، این مقاله برای کارآفرینان و صاحبان مشاغل کوچک است که می خواهند بدانند چگونه یک طرح توجیهی بنویسند.
داشتن نقشه راه به شما کمک می کند تا با موفقیت به پایان سفر خود برسید. طرح های تووجیهی برای کسب و کارهای کوچک نیز همین کار را انجام می دهند. آنها نقاط عطفی را که برای ایجاد یک کسب و کار کوچک سودآور باید به آن برسید، مشخص می کنند. آنها همچنین برای شناسایی و غلبه بر موانع در مسیر ضروری هستند. هر بخش از یک طرح تجاری به شما کمک می کند تا به اهداف خود از جمله جنبه های مالی، بازاریابی، عملیات و فروش برسید.
بسیاری از الگوهای طرح کسب و کار آنلاین در دسترس هستند تا بخشی از درد را از روند نوشتن کم کنند. شما ممکن است از ابزارهای ساده و آسان برای دنبال کردن طرح کسب و کار بهره مند شوید تا زمان کمتری برای نوشتن و زمان بیشتری برای راه اندازی سرمایه گذاری خود صرف کنید.
طرح کسب و کار چیست؟
طرح توجیهی چیست ؟
با اکثر ایده های تجاری عالی، بهترین راه برای اجرای آنها داشتن یک برنامه است. طرح کسب و کار طرح کلی نوشته شده ای است که شما به دیگران ارائه می دهید، مانند سرمایه گذارانی که می خواهید آنها را در سرمایه گذاری خود استخدام کنید. این پیشنهاد شما برای سرمایه گذاران است و با آنها در میان می گذارید که اهداف استارت آپ شما چیست و چگونه انتظار دارید سودآور باشید.
همچنین طرح توجیهی به عنوان نقشه راه شرکت شما عمل می کند، کسب و کار شما را در مسیر درست نگه می دارد . طرح توجیهی تضمین می کند که عملیات شما برای رسیدن به اهداف مشخص شده در برنامه شما رشد و تکامل می یابد. با تغییر شرایط، یک طرح کسب و کار (طرح توجیهی) می تواند به عنوان یک سند زنده عمل کند - اما همیشه باید اهداف اصلی کسب و کار شما را شامل شود.
چرا به نوشتن طرح توجیهی (طرح تجاری) نیاز دارم؟
شروع یک کسب و کار جدید با سردرد همراه است. آمادگی برای آن سردردها می تواند تأثیر آنها را بر تجارت شما تا حد زیادی کاهش دهد. یکی از گامهای مهم در آمادهسازی برای چالشهایی که استارتآپ شما ممکن است با آن مواجه شود، نوشتن یک طرح کسبوکار قوی است.
نوشتن یک طرح کسب و کار به شما کمک می کند تا با وضوح بیشتری درک کنید که برای رسیدن به اهداف خود چه کاری باید انجام دهید. طرح کسب و کار تمام شده همچنین به عنوان یادآوری این اهداف برای شما عمل می کند. این ابزار ارزشمندی است که میتوانید به آن مراجعه کنید و به شما کمک میکند متمرکز و در مسیر خود بمانید.
سه هدف اصلی نوشتن طرح توجیهی چیست؟
قبل از نوشتن طرح کسب و کار خود، مهم است که در وهله اول هدف از ایجاد آن را درک کنید. این سه دلیل اصلی برای داشتن یک طرح تجاری است:
تمرکز تجاری را ایجاد کنید. هدف اصلی یک طرح تجاری، ایجاد برنامه های شما برای آینده است. این برنامه ها باید شامل اهداف یا نقاط عطف در کنار مراحل دقیق چگونگی رسیدن شرکت شما به هر مرحله باشد. فرآیند ایجاد نقشه راه برای رسیدن به اهدافتان به شما کمک می کند تمرکز کسب و کار خود را تعیین کرده و رشد را دنبال کنید.
تامین مالی مطمئن یکی از اولین چیزهایی که سرمایه گذاران خصوصی، بانک ها یا سایر وام دهندگان قبل از سرمایه گذاری در کسب و کار شما به دنبال آن هستند، یک طرح توجیهی است که به خوبی تحقیق شده است. سرمایه گذاران می خواهند بدانند که چگونه کسب و کار خود را اداره می کنید، پیش بینی درآمد و هزینه شما چیست و مهمتر از همه، چگونه بازگشت سرمایه خود را دریافت می کنند.
مدیران اجرایی را جذب کنید. همانطور که تجارت شما رشد می کند، احتمالاً باید مدیران اجرایی را به تیم خود اضافه کنید. یک طرح کسب و کار به شما کمک می کند تا استعدادهای اجرایی را جذب کنید و تعیین کنید که آیا آنها برای شرکت شما مناسب هستند یا خیر.
طرح کسب و کار شما می تواند به عنوان یک سند نوشته شود یا به صورت نمایش اسلاید طراحی شود، مانند ارائه پاورپوینت. ممکن است ایجاد هر دو نسخه مفید باشد. به عنوان مثال، می توان از پاورپوینت برای جذب افراد استفاده کرد، و نسخه سندی که حاوی جزئیات بیشتری است می تواند به عنوان ادامه در اختیار بینندگان قرار گیرد.
دانلود رایگان قالب طرح کسب و کار - نمونه طرح توجیهی
تیم تخصصی طرح توجیهی در سایت خود www.business-plan.ir یک الگو - نمونه طرح توجیهی رایگان و ساده اما با ارزش را برای کمک به شما در ایجاد یک طرح توجیهی آماده دانلود قرارداده است. این قالب کاملاً قابل تنظیم است و می تواند برای جذب سرمایه گذاران، اطلاع اعضای هیئت مدیره و محدود کردن دامنه فعالیت شرکت شما استفاده شود.
طرح های کسب و کار می تواند برای کارآفرینان جدید طاقت فرسا باشد، اما الگوی ما ارائه تمام جزئیات مورد نیاز موسسات مالی و سرمایه گذاران خصوصی را آسان می کند. این الگو دارای هشت بخش اصلی است که برای هر موضوع دارای بخش های فرعی است. برای پیمایش آسان، فهرست مطالب همراه با الگو ارائه شده است. همانطور که هر بخش را سفارشی می کنید، نکاتی در مورد نحوه صحیح نوشتن جزئیات مورد نیاز دریافت خواهید کرد.
طرح کسب و کار سنتی
طرح های سنتی اسناد طولانی هستند، گاهی اوقات تا 150 صفحه. طرح کسب و کار سنتی به عنوان یک طرح اولیه از یک کسب و کار جدید عمل می کند و پیشرفت آن را از زمان راه اندازی تا چندین سال در آینده که استارت آپ یک کسب و کار تاسیس شده است، با جزئیات نشان می دهد. حوزه های زیر در یک طرح کسب و کار سنتی پوشش داده شده است:
- خلاصه اجرایی
- توضیحات شرکت
- محصولات و خدمات
- تحلیل بازار
- تیم مدیریت
- طرح مالی
- طرح عملیاتی
- ضمیمه ها
چالش های رایج نوشتن طرح کسب و کار
چالش های نوشتن طرح کسب و کار متفاوت است. آیا شما تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد کسب و کار خود را دارید؟ آیا صنعت شما دستورالعمل های دقیقی دارد که باید به آنها پایبند باشید؟ برای کمک به آمادگی، 10 مورد از رایج ترین مشکلاتی که ممکن است با آن مواجه شوید را شناسایی کردیم:
- شروع شدن
- شناسایی جریان های نقدی و پیش بینی های مالی
- شناخت بازار هدف
- مختصر بودن
- جالب کردنش
- ایجاد اهداف قابل اجرا
- واقع بین بودن در مورد رشد کسب و کار
- اثبات اینکه ایده شما ارزش ریسک کردن را دارد
- یافتن میزان مناسب انعطاف پذیری
- ایجاد یک استراتژی که بتوانید آن را اجرا کنید
نوشتن طرح توجیهی حول این 10 چالش می تواند کسب و کار شما - و هر کسی که به آن می پیوندد - را برای آینده ای مرفه آماده کند.
ارسال نظر