به گزارش پارس ، محمدصادق کوشکی در گفت وگو با تسنیم در خصوص چاپ مطلبی با عنوان « امام؛ پیشوای سیاسی یا الگوی ایمانی؟ » در روزنامه بهار اظهار داشت: موضوعی که در این قبیل از اقدامات در حال ریشه دواندن است گذشته از بحث اهانت به مقدسات، سوء استفاده از سطح اطلاعات پایین مخاطبان عام است.

وی افزود: معلومات سیاسی و مذهبی اغلب مخاطبان عام ریشه عمیقی ندارد و بخش زیادی از آنها فاقد سواد دینی و سیاسی هستند که همین موضوع زمینه ای را فراهم می کند تا افرادی در قالب روزنامه نگار از این موضوع سوءاستفاده کرده دیدگاه خود را به نام دیدگاه معتبر به مخاطبان ارائه دهند.

این تحلیلگر مسائل فرهنگی با اشاره به" این نوع از مطالب عمدتاً به گونه ای منتشر می شود که مخاطب عام وقتی آن را می خواند خود را با یک دیدگاه معتبر مواجه می بیند در حالی که این مطلب اساساً از ریشه نادرست است" ، گفت: در حقیقت این روزنامه ها و جریان های سیاسی از مخاطبان سوء استفاده می کنند که باید برای مقابله با این افراد و انتشار چنین مطالبی سطح آگاهی جامعه را در مسائل دینی افزایش داد.

کوشکی بیان کرد: اگر مخاطب به لحاظ معلومات دینی اطلاعات مناسبی داشته باشد روزنامه ها به خود اجازه نمی دهند که این نوع از مطالب نادرست را منتشر کنند چون می دانند که مشتری ندارد.

وی با اشاره به ضرورت برخورد مسئولان طبق قانون با نشریاتی که اقدام به چاپ مطالب نادرست و توهین به مقدسات می کنند، ادامه داد: باید تلاش کرد تا برای همیشه این روش را که در رسانه های کشور مطرح شده است، خشکاند، رویه چاپ مطالب کذب و توهین به مقدسات با سوء استفاده از اطلاعات کم مخاطبان عام سال هاست که در کشور ریشه گرفته است.

این تحلیلگر مسائل فرهنگی اضافه کرد: روش سوء استفاده از دانش محدود مخاطبان عام و ارائه دیدگاه های نادرست خود به عنوان دیدگاه علمی به آنها باید از میان رسانه های کشور برچیده شود و تنها راه آن بالارفتن سطح سواد مخاطب در برخی موضوعات مانند مسائل مذهبی است.