بیشترین طلاقها در پنج سال اول زندگی
کارشناس ارشد روان شناسی بالینی معتقد است: بیشتر طلاقها در طی پنج سال اول زندگی رخ میدهد.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، سرهنگ جمال عیوض زاده منطقه آذربایجان غربی، توضیح داد: زوج های گرفتار در مسائل زناشویی عموما از تعامل خوشایند و شوق انگیز برخوردار نیستند و در عین حال دارای تعامل خشم، سرزنش و یا تنبیه فراوان هستند.
وی ادامه داد: تعامل در زوج گرفتار اغلب با رفتار منفی متقابل مشخص می شود که به این ترتیب زنجیره تعامل منفی پیش رونده ای آغاز می شود و چنین زنجیره در یک زوج که دچار مشکلات زناشویی هستند ممکن است با یکی از طرفین که منتظر انتقاد از جانب طرف دیگر است، آغاز شود.
عیوض زاده عنوان کرد: از مشکلات زناشویی می توان به دخالت خانواده های طرفین، سوء زن زناشویی، بدرفتاری جسمی و عاطفی زوجین، اعتیاد زوجین و نارسایی در روابط و تعاملات میان زوجین اشاره کرد.
وی با بیان این که ریشه اصلی مشکلات زناشویی در شناخت نداشتن روحیات زوجین، عدم توجه به تفاوت های فرهنگی و اجتماعی و برآورد نشدن نیازهای موثر زوجین با یکدیگر است، افزود: آموزش نداشتن قبل از ازدواج، آشنا نبودن به وظایف زناشویی و دخالت خانواده ها ریشه اصلی مشکلات زناشویی است.
عیوض زاده خاطرنشان کرد: اگر تعارضات زناشویی حل نشده باقی بماند و مدت زمان طولانی این تعارضات ادامه یابد زمینه ساز طلاق عاطفی می شود و متقابلا به متارکه و طلاق زوجین منجر می شود.
وی افزود: ارایه آموزش قبل از ازدواج، تشکیل کارگاه های آموزشی برای زوجین توسط ارگان های مسئول امور خانواده و نگرش مداخله ای با طیف گسترده برای ایجاد روابط مثبت در بین زوجین، بهبود در ارتباط و یادگیری مهارت های حل مسئله، حرکت برای حل مسایل جنسی، تغییر الگوهای زیان بخش و پیدا کردن راه هایی برای جلوگیری از تشدید تعارض تخریبی از راه های پیشگیری از بروز این مشکلات است.
ارسال نظر