به گزارش پارس ، پیمان قانع، طراح دکور برنامه « ماه عسل» در گفت وگو با ایسنا، درباره ی طراحی این دکور توضیح داد: می گویند دکور « ماه عسل» امسال سیاه و تاریک است، اما ایده ی خودم آن خلاء بوده است، آن معلق بودن جهان. منظورم از این دکور، یک جهان شیشه ای است که احساس باز شدن دارد و به هر حال آدم هایی که چندین سال با آنها برنامه می بینیم، جهانی دارند که در جهان خودشان قرار است حرف بزنند.

او با اعتقاد بر اینکه با احسان علیخانی دیگر گروه نیستند و رفیقند، گفت: فکرهایمان خیلی به هم نزدیک است، هر کاری هم که از دستمان بربیاید برای این برنامه انجام می دهیم، اگر احسان علیخانی باشد ما هم هستیم.

قانع در ادامه گفت: در کارهای « ماه عسل» هر ساله یک رنگ و فرمی را معرفی کردیم امسال نیز سعی کردیم دکورمان کاملا بی رنگ، سیاه و سفید و یک رنگ طلایی داشته باشد، چون آدم هایی که به « ماه عسل» می آیند قهرمانان طلابگیر ما هستند و نمره ی یک هستند؛ بنابراین رنگ طلایی را حفظ کردیم.

این طراح دکور با بیان اینکه در ارتباط با طراحی این دکور نظرهای مختلف وجود داشت، گفت: درباره دکور امسال نظرهایی سیاه و سفید وجود داشت، به گونه ای که خیلی ها این دکور را دوست داشتد و خیلی ها هم آن را دوست نداشتند، اما فکر اصلی خود من این بود که به هر حال آدم هایی که چندین سال با آنها برنامه داریم و می بینیم جهانی دارند که قرار است در آن حرف بزنند. منظورم از این دکور یک جهان شیشه ای است که احساس دیده شدن و باز شدن را دارد؛ مثل دکور سال های گذشته « ماه عسل» که پروژه ای باز می شد و میهمانان حرف می زدند. در واقع این دکور نماد یک جهان شیشه ای است که آدم ها داخل آن می نشینند.

قانع که طراحی دکورهای دیگر « ماه عسل» را هم بر عهده داشته است، در ادامه دربار ه ی ایده دکور امسال « ماه عسل» اظهار کرد: فکر اولیه این است که ما انسان ها ممکن است هر آدمی را که از دور می بینیم، نسبت به او قضاوت کنیم بدون اینکه او را بشناسیم اما زمانی که آن فرد داستان جهانش را تعریف می کند قضاوت ما هم عوض می شود این جهان شیشه ای که دکور ماست ۱۲ ستون به نشانه ۱۲ معصوم که از اعتقاداتمان است دارد از این جهت فرمی مذهبی دارد. همچنین طاقدیس هایی دارد که شبیه به محراب های مسجد النبی است.

قانع با اشاره به اینکه دکور « ماه عسل» امسال فرمی کلاسیک دارد، گفت: کلا برای برنامه احسان علیخانی این فرم کارها را طراحی می کنم.

وی درباره ی چراغ هایی که در بک گراند این دکور دیده می شود، توضیح داد: دوست داشتم این چراغ ها نشانی از این باشد که بالاخره هرجا چراغی روشن است از ترس تنهایی بوده است اینها هم آدم هایی هستند که ترس از تنهایی دارند ولی در بک گراندهایشان یک سری چراغ هایی می بینند و امیدهایی به آینده دارند. خیلی تلاش کردم با این دکور المان های این چنینی را نشان بدهم.

این طراح دکور در بخش دیگری از صحبت هایش درباره ی طراحی کف دکور « ماه عسل» نیز توضیح داد: طرح کف این دکور، طرح کف مسجد شیخ لطف الله خان است. ویژگی که این مسجد دارد انعکاس چند صدایی است صدایی که کوچک است اما انعکاس چندین برابری دارد این دکور هم همین طور است هر حرفی در آن زده می شود یک انعکاس ۷۰ میلیونی برای همه آدم ها دارد.

پیمان قانع در پایان گفت: می گویند دکور « ماه عسل» سیاه و تاریک است، اما ایده ی خودم آن خلاء بوده است، آن معلق بودن جهان.