به گزارش پارس به نقل از فارس به نقل از انجمن پزشکان عمومی ایران، عباس کامیابی ضمن اعلام این خبر، به دغدغه ‏ ها و مشکلات پزشک خانواده روستایی پرداخت و گفت: هنوز با گذشت حدود ۸سال از آغاز برنامه پزشک خانواده روستایی، ویزیت پایه و ثبت پرونده سلامت به‏ طورکامل انجام نمی شود و ارجاع به سطوح ۲ و ۳ نیز به شدت دچار مشکل است.

وی با انتقاد از بی‏ توجهی‏ به مسائل پزشک خانواده روستایی و رها کردن آن در سایه تبلیغات پزشک خانواده شهری، اظهار کرد: در تعجب هستم که برنامه پزشک خانواده روستایی که از شروع آن حدود ۸ سال گذشته است و دستورالعمل آن با ۱۴ ویرایش اصلی و تعدادی ویرایش جزئی نشان دهنده بزرگ ترین عرصه آزمون برای یک طرح ملی محسوب می‏ شود، این‏ گونه مورد بی‏ مهری قرار گرفته است.

کامیابی گفت: اکنون که هزینه های زیادی برای این برنامه ملی صرف شده است چرا از آن به عنوان یک عرصه مطالعاتی استفاده نشود و با رفع مشکلات و تکمیل آن، به یکی از دستاوردهای نظام سلامت تبدیل نشود؟

رئیس انجمن پزشکان عمومی در خصوص وضعیت فعلی برنامه پزشک خانواده روستایی گفت: هم چنان که از قبل در مواضع انجمن مشخص شده بود، این برنامه با ادغام نظام بیمه در شبکه بهداشت شروع شد و در این مورد موفقیتی نسبی داشت اما هنوز فاقد مولفه‏ های صحیح و جامع برنامه پزشک خانواده است. کامیابی تأکید کرد: راه توسعه و موفقیت پزشک خانواده از محل رضایتمندی گروه سلامت در سطح اول عبور می‏ کند و شرط این رضایتمندی علاوه بر تامین منابع مالی متناسب با خدمت، کیفی‏ سازی این برنامه و اصلاح فرهنگ جامعه در پذیرش این تحول است که البته نقش پزشکان برای این فرهنگ‏ سازی تاثیرگذارترین روش خواهد بود.