شهادت پدر دختری به نام آرمیتا
ساعت ۱۶ شنبه شب یکی از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد برق (گرایش قدرت) دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی که همراه همسر و فرزند خود بود در مقابل در خانهاش در خیابان بنیهاشم، خیابان خادم رضائیان هدف سوءقصد ۲ موتور سوار قرار گرفت و شهید شد.
به گزارش پارس به نقل از دانشجو، شهید دکتر داریوش رضایی نژاد در صبح پنج شنبه ۲۰ بهمن سال۱۳۵۶ در شهرستان آبدانان از شهرستانهای استان ایلام به دنیا آمد.
نبوغ بسیار شهید رضایی نژاد
ایشان از همان اویل کودکی در سخن گفتن و دیگر اعمال خود، نبوغ خود را به اطرافیان نشان داد. وی همچنین به واسطهٔ اینکه جثه اش ظریف تر و کمی ریز تر از هم سن و سالانش بود همراه با متولدین ۱۳۵۷وارد دوره ابتدائی شد و همیشه با هوش و توانایی خود معلم و دانش آموزان را تحت تأثیر قرار می داد. ایشان کلاس سوم ابتدائی را طی تابستان گذراند و دیگر سالهای دوره ابتدائی شاگرد اول و نماینده کلاس بود.
در دوره راهنمایی با توجه به ظرفیت هوشی بسیار بالای داریوش، مقطع دوم را نیز در تابستان گذراند و با توجه به این سرعت بالا در کسب مدارج علمی توانست پیش از همکلاسی های خود دوره متوسطه را به پایان رساند و در تیرماه۱۳۷۳دیپلم خود را در رشته ریاضی دریافت نمود. . دکتر داریوش رضایی نژاد چندین بار در مسابقات علمی استان ایلام مقام اول را کسب کرد.
ورود به دانشگاه
وی همچنین در مهر ماه ۱۳۷۳در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه پذیرفته شد. ایشان به وجود پذیرش در بسیاری از رشته های مهندسی در دانشگاه های معتبر تهران، اصفهان، شیراز و… بنابر انتخاب خود وارد دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان شد.
شهید والامقام دکتر داریوش رضایی نژاد با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی که از ویژگی های تمامی نوابغ و مخترعان است در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود. ایشان ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود، در زمینه استفاده از رایانه و علوم کامپیوتری بسیار توانا بود. با داشتن چنین توانایی های، داریوش بزرگ توانست در مدت هفت ترم وبا رتبه اول و به عنوان دانشجوی بر تر دانشگاه، از دانشگاه خود فارغ التحصیل شود.
شروع فعالیت های کاری
شهید دکتر داریوش رضایی نژاد به محض فارغ التحصیلی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشورمشغول به کار شد. در عرصه ای که فعالیت داشت توانایی فراوانی داشت و نبوغ وتلاش خود را در مسیر خدمت به وطن خویش قرارداد. در همان نخستین سال شروع به کار، در آزمون کار شناسی ارشد سال۱۳۷۸ در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه دولتی ارومیه پذیرفته و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کار شناسی ارشد شدند. ایشان در تیر ماه سال ۱۳۷۹ ازدواج نمود و صاحب یک فرزند دختر به اسم آرمیتا گردید که؛ قبل از ۵سالگی و در برابر دیده گانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود.
مشاغل اجرایی ایشان به شرح زیر بوده است:
_ نماینده دانشگاه شهید بهشتی در امور اجرایی همکاری با سازمان انرژی هسته ای ۴/۱۱/۱۳۸۳ تا زمان شهادت
_ عضو انجمن هسته ای ایران از ۱/۱۲/۱۳۸۳ تا ۱/۱۲/۱۳۸۵
_ مدیر گروه کاربرد پرتو ها از ۳/۷/۱۳۸۴ تا زمان شهادت
_ عضو شورای آزمایشگاه مرکزی دانشگاه از ۱۸/۵/۱۳۸۵ تا ۱/۷/۱۳۸۶
_ عضو شورای فناوری دانشگاه از ۲۵/۹/۱۳۸۱ تا ۱/۷/۱۳۸۶
_ عضو کمیته تخصصی فنی و مهندسی هیات ممیزه از ۱۰/۱۱/۱۳۸۶ تا زمان شهادت
_ مشاور جمهوری اسلامی ایران در پروژه سزامی از ۲۵/۳/۱۳۸۷ تا زمان شهادت
_ برگزار کننده چهار کمیته علمی و کارگاه آموزشی از ۱۳۸۵ تا زمان شهادت
- شهید گرانقدر در طول خدمت پربار خود چندین مقاله در حوزه تخصیصی خود نگاشت و بسیاری ازطرح های تحقیقاتی را رهبری و اجرا نمود.
« نه» به دعوت بیگانه ها
در پی همین فعالیت های علمی از دانشگاه های متعدد اروپایی جهت ادامه تحصیل و فعالیت پژوهشی از وی دعوت به عمل آمد. این دانشمند مهین پرست به رغم همه این فرصت ها به واسطه عشق به این آب وخاک و روحیات خاص خود که همیشه خود را نمونه یک ایرانی وطن پرست می دانست، به همه آن ها نه گفت.
شهید داریوش رضایی نژاد در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیتهای تحقیقاتی مسئول اجرای بسیاری از طرح های تحقیقاتی در دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی بودند.
لازم به توضیح است شهید رضایی نژاد با قبولی در تمام مراحل آزمون دکترا سال ۱۳۹۰در دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی پذیرفته شد، اما با تأسف بسیار فرصت به پایان رساندن این مقطع تحصیلی نشد و در تاریخ ۱/۵/۱۳۹۰ توسط سرویس جاسوسی اسرائیل ( (موساد) ) ، به شهادت رسید و در جوار بهترین های عالم بشریت در نزد خداوند جای گرفت.
جزئیات ترور شهید رضایی نژاد
ساعت ۱۶ شنبه شب داریوش رضایی نژاد یکی از دانشجویان دوره کار شناسی ارشد برق (گرایش قدرت) دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی که همراه همسر و فرزند خود بود در مقابل در خانه اش در خیابان بنی هاشم، خیابان خادم رضائیان هدف سوءقصد ۲ موتور سوار قرار گرفت و شهید شد.
در اثر این سوءقصد، همسر و کودک رضایی نژاد مجروح شده و برای مداوا به یکی از بیمارستان های تهران منتقل شدند. بررسی ها نشان می دهد دو موتور سوار به رضایی نژاد و همسر ودخترش که سوار یک پژو بودند، حمله کرده و با شلیک ۵ گلوله رضایی نژاد را به شهادت رسانده اند. همسر و دختر خردسال وی نیز مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی شدند اما زنده ماندند.
شعر اقای زکوی، معاون محترم دادستان دادسرای عمومی و انقلاب:
( (عرض تبریک) )
دیدمت دوش سیه جامه به تن داشته ای تو مگر داغ شقایق به چمن داشته ای
گفته ای خاطر ه اش تا به ابد در دل ماست وه که بر سنگ زمان، رسم کهن داشته ای
بلبلی را به چمن زاغ و زغن سوخته اند مرگ باد آنکه تواش زاغ و زغن داشته ای
آن شکر لهجه که بر طرف چمن ریخته ای حرف دل بود مرا آنچه سخن داشته ای
آنکه از اوج ثریا شده مشهور زمین عرض تبریک که تقدیم وطن داشته ای
معرفی دفتر دوم از کتاب « شهید علم»
دفتر دوم از کتاب « شهید علم» که حاوی خاطراتی از زندگی شهید نخبه داریوش رضایی نژاد است به همت دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی منتشر شد.
این کتاب ۱۴۸ صفحه ای روایت ۱۰۶ خاطره متفاوت از دوره های مختلف زندگی شهید است که توسط بستگان، دوستان، همکاران شهید بیان شده است. همچنین در انتهای کتاب تصاویری از دوران متفاوت زندگی این شهید آورده شده است.
ارسال نظر