اخلاق خوب همسرم مرا مسلمان کرد
به واسطه اخلاق خوب همسرش مسلمان شده و بارها به زیارت امام رئوف رفته است؛ به ایران آمده تا مسلمان زندگی کند، بیحجابی و خوردنیهای حرام را با شهد شیرین اسلام تعویض کرده و قرآن را برنامه زندگی خود قرار داده است.
به گزارش پارس ، با توجه به تهاجم های فرهنگی غرب برای تخریب و سیاه نمایی دین اسلام، شاهد هستیم که بسیاری از ساکنان کشورهای غربی به اسلام می گرایند.
« ترزا کرانفیل» که در سال ۱۹۷۷ دو سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران از طریق همسرش در سن ۱۹ سالگی مشرف به دین اسلام می شود و ترجیح داد فرزندانش را برای آشنایی بیشتر با دین اسلام در ایران تربیت کند، با خبرنگار فعالیت های قرآنی خبرگزاری فارس از نحوه گرایش و علاقه به مسلمان شدنش به گفت وگو نشست که در ذیل شرح آن را می خوانید.
خودتان را معرفی کنید.
ترزا کرانفیل، مسیحی و شهروند آمریکایی بودم و وقتی به اسلام گرایش پیدا کردم نامم را به « لیلا وقارفر» تغییر دادم.
چگونه مسلمان شدید؟
من در خانواده ای مسیحی بزرگ شدم، همیشه با خودم فکر می کردم که چرا باید تنها هفته ای یک بار به کلیسا برویم و هزاران سؤال بی جواب دیگر. تا اینکه با مردی آشنا شدم که بسیار مهربان و با محبت بود و اخلاق خوبی داشت و این اخلاق مرا مجذوب اسلام کرد. از او پرسیدم" چرا شما اینقدر با محبت هستید؟ " که او به من گفت: " این رفتار توصیه دین من است" . او مسلمان بود و از کشوری که تا قبل از آشنایی با او اسمش را هم نشنیده بودم. او باعث علاقه من به اسلام و گرایش به مسلمان شدن شد.
هنوز انقلاب اسلامی ایران اتفاق نیفتاده بود که من با قوانین دین اسلام منطبق و مسلمان شدم. زمانی که مسیحی بودم حس می کردم جای خالی در زندگی ام وجود دارد و من پیوسته به دنبال پر کردن این جای خالی بودم که اسلام تمامی فضاهای خالی زندگی من را پر کرد.
چه چیزی در دین اسلام شما را مجذوب کرد؟
دین اسلام دین کاملی است. ما در قرآن برای انجام هر کاری یک پیشنهاد داریم که راه را نشان می دهد، یک هدف و راهنمایی وجود دارد. قرآن کلید طلایی است و حل تمامی مشکلات در آن آمده است. اسلام کامل است و این برای من خیلی مهم بود. زندگی در دنیا موقت است و ما باید چیزی بیش از زندگی دنیوی داشته باشیم. بنابراین آیات قرآن مرا راهنمایی کرد که چگونه زندگی کنم.
عکس العمل خانواده شما از اسلام آوردنتان چطور بود؟
من خواهر و برادری ندارم و خوشبختانه خانواده من مخالفتی با اسلام آوردن من نداشتند، حتی در ماه رمضان همکاران و دوستان مراعات مرا می کردند.
اولین باری که کلام قرآن را شنیدید، چه احساسی داشتید؟
یک احساس زیبایی بود. فکر می کردم این کلام با همه چیز فرق دارد و از طرف غیر از انسان آمده است.
چرا تصمیم گرفتید به ایران بیایید؟
من به واسطه همسرم که ایرانی است، رفت و آمد زیادی به ایران داشتم. مدتی نیز در ایران زندگی کردم و وقتی دوباره به امریکا بازگشتم احساس کردم چیزهایی که به دنبال آن بودیم در آنجا نبود. امریکا امکانات خوبی دارد، اما از نظر آنچه که ما می خواستیم چیزی نداشت. دوست داشتم در برنامه های مذهبی شرکت کنم، اما آنجا این مراسم خیلی کم بود.
در کجای ایران زندگی می کنید؟
ما پنج سال است که به ایران آمدیم و در بندرعباس زندگی می کنیم. اول در تهران بودیم، ولی همسرم در بندرعباس مشغول کار بود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم به بندرعباس برویم، چون به نظر من باید خانواده کامل و همراه هم باشند.
زندگی یک مسلمان در جامعه اسلامی راحت تر است یا در آمریکا؟
به طور حتم در جامعه اسلامی زندگی برای مسلمانان راحت تر است، چون صدا و سیما، تبلیغات، شهرها و… همه اسلامی هستند و راحت تر می توان دین خود را حفظ کرد، اما در آمریکا مسلمانان تنها هستند، به همین دلیل ممکن است دچار لغزش شوند، اما در ایران آنچه که از اسلام می آموزیم می توان حفظ کرد.
چرا زندگی در آمریکا برایتان سخت بود؟
امریکایی ها نژادپرست هستند و اگر خلاف میل آن ها رفتار کنی مورد آزار و اذیت آنها قرار می گیری، پس من در ابتدا سعی کردم اسلام را به درون خود نفوذ دهم و از خود شروع کنم.
اجرای چه احکامی از اسلام برای شما سخت تر بود؟
من خیلی آرام و خجالتی بودم. حجاب برای من خیلی سخت بود، به همین خاطر مدتی طول کشید تا اینکه بتوانم حجاب را قبول کنم، اما وقتی حجاب را پذیرفتم احساس راحتی و آرامش خاصی پیدا کردم. علاوه بر این، پرهیز از خوردنی های حرام نیز در ابتدا برایم مشکل بود، اما با این حال به خاطر علاقه ای که به دین اسلام داشتم، سعی کردم به دستوراتش عمل کنم.
درباره فرزندانتان بگویید.
من سه فرزند دارم، دو پسر و یک دختر. پسر بزرگم در آمریکا زندگی می کند و دختری چهار ساله دارد و یکی دیگر از پسرانم که ۱۴ سال دارد، مشغول تحصیل است.
فرزندانتان را چگونه ترغیب به اسلام کردید؟
من سعی کردم دوستان خوبی برگزینند. آن ها را با قرآن و نماز آشنا کردم. من و همسرم با صحبت و مهربانی آن ها تشویق کردیم نه به زور، چرا که با زور موفق نمی شویم. اگر با محبت و علاقه با آن ها رفتار کرده و نشان دهیم که اسلام چه ویژگی های خوبی دارد، اسلام بر قلب انسان نفوذ می کند و ماندگار می شود.
چه کتاب هایی را دوست دارید؟
به نظر من قرآن بالاترین و بهترین کتاب است که با خواندن آن آرامش خاصی در وجود انسان ایجاد می شود. پس از قرآن، کتاب های آیت الله بهجت را خیلی دوست دارم.
بهترین خاطره ای که دارید، چیست؟
دیدن حضرت امام خمینی (ره) از نزدیک برای من بهترین خاطره بود. من برای اولین بار که به ایران آمدم، امام خمینی (ره) در شهر قم زندگی می کرند. در جلسه خصوصی با امام خمینی (ره) من در نزدیکی ایشان نشستم که این دیدار برای من خاطره بسیار خوشی بود. علاوه بر این، من پس از چند ماه از آزادی خرمشهر توفیق پیدا کردم که این مناطق را از نزدیک ببینم و در مسجد جامع آنجا نماز بخوانم که این سفر نیز برایم بسیار ارزشمند بود.
پس از اینکه اسلام آوردید، تلاش کردید دوستان و آشنایان را نیز به اسلام دعوت کنید؟
من تلاش کردم با رفتارم اسلام را به سایر افراد نشان دهم. دوستان من مسیحی و افرادی مهربان هستند ولی از اسلام بدشان نمی آید.
چطور فارسی یاد گرفتید؟
پس از ازدواج با همسرم آرام آرام سعی کردم فارسی یاد بگیرم، چون در جایی بودیم که بیشتر دوستان ما ایرانی بوده و انگلیسی زیاد بلد نبودند. به همین دلیل مجبور بودم فارسی یاد بگیرم و صحبت کنم.
نظرتان در خصوص مراسم مذهبی چیست و چه رابطه ای با اهل بیت (ع) دارید؟
شیعه، اهل بیت (ع) را دوست دارد و آنها عزیز شیعه هستند. من در هیأت های مذهبی، مراسم، محافل و همچنین راهپیمایی ها شرکت می کنم تا نشان دهم که مسلمانان غریب و تنها نیستند و همه ما در کنار هم ایستاده ایم.
من حضرت زهرا (س) ، حضرت امام (ع) ، امام رضا (ع) و امام حسین (ع) را خیلی دوست دارم و به حضرت معصومه (س) نیز ارادت خاصی دارم.
چند بار به زیارت امام رضا (ع) رفتید؟
من خیلی به زیارت امام رضا (ع) رفتم، ولی هر بار که می روم این زیارت برایم شیرین تر می شود. حسی که نمی شود گفت اما آرامش عجیبی دارد. من علاقه دارم در هر فرصتی به زیارت امام هشتم بروم.
چه توصیه ای به ما که از ابتدا مسلمان بودیم، دارید؟
به نظر من قرآن به ما راه و چاه را نشان داده است، پس باید به طور واقعی از قرآن تبعیت کرد و به آموزه های دینی احترام گذاشت، چرا که راه سعادت انسان توجه به احکام و مضامین قرآن است.
ارسال نظر