به گزارش پارس ، محمدرضا جمالی در گفت وگو بافارس درباره ارتقای سطح اعتماد مردم به رسانه ها در زمان تبلیغات انتخاباتی، اظهارداشت: اعتماد سازی در فضای رسانه ای هیچگاه یک سویه نخواهد بود، باید توجه داشت که این امر دارای دو جنبه است به این معنی که اعتمادسازی در فضای رسانه هم باید از طرف مردم باشد و هم از سوی رسانه به مردم باشد.

این کارشناس امور رسانه افزود: رسانه ها وظایف متعددی دارند و باید اهداف مشخصی را دنبال کنند. پرکردن فاصله میان مردم و حاکمیت از جمله اهداف رسانه ها است.

وی ادامه داد: رسانه دارای ۲ کارکرد جدی است که می توان به اطلاع رسانی بر عموم و نظارت همگانی درخصوص امور کشور اشاره کرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون رسانه های کشور به وظیفه نظارتی خود عمل نمی کنند، ابراز داشت: متأسفانه رسانه ها بر قوای سه گانه نظارت ندارند.

جمالی با بیان اینکه هم اکنون رسانه ها نظارت را تعطیل کرده اند، بیان داشت: تعطیلی نظارت رسانه ها موجب شده که آنها صدای مردم نباشند و در عوض به ارگان های روابط عمومی سازمان ها و وزارتخانه های مختلف تبدیل شوند.

این فعال رسانه اضافه کرد: افزایش چالش های اقتصادی به نوعی موجب شده است که رسانه ها به عنوان روابط عمومی ارگان ها عمل کنند و همین امر در نهایت موجب شده است که اعتماد مردم به رسانه ها کم رنگ شود و از این مسئله می توان به عنوان واگرایی رسانه ای یاد کرد.

این فعال عرصه رسانه بیان داشت: هم اکنون خط قرمز رسانه ها زیاد شده است و صدای مردم انعکاس داده نمی شود و نوعی بی اعتمادی در فضای رسانه ای ایجاد شده کرده است.

جمالی با بیان اینکه خلاء ایجاد شده موجب می شود که رسانه های بیگانه از جایگاه قابل توجهی میان مخاطبان داخلی برخوردار شود، خاطرنشان کرد: این امر در نهایت موجب تهدید امنیتی در کشور می شود.