میزان تسهیلات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی برای سال تحصیلی جدید
از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، میزان تسهیلات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی برای سال تحصیلی جدید از جمله وام ضروری، وام ضروری دو برابر و وام خرید کالا اعلام شد.
به گزارش پارس نیوز، سامانه هر دانشگاه علوم پزشکی بعد از اعلام صندوق رفاه دانشجویان برای ثبت نام باز میشود و دانشجویان می توانند نسبت به درخواست تسهیلات، ثبت نام کنند.
همچنین دانشجویان هر دانشگاه می توانند بعد از اطلاع رسانی توسط اداره رفاه و تعاون دانشگاه مربوطه و بعد از باز شدن سامانه مربوطه در زمان های مقرر با مراجعه به سامانه صندوق رفاه وزارت بهداشت برای دریافت انواع تسهیلات که به شرح زیر است، ثبت نام کنند:
وام تحصیلی
وام تحصیلی دانشجویان مجرد ماهیانه یک میلیون سیصد هزار ریال و دانشجویان متأهل ماهیانه سه میلیون ریال است. به دانشجویان متاهل مرد ماهیانه به ازای هر فرزند ۴۰۰ هزار ریال تسهیلات اولاد تعلق می گیرد. همچنین کارمزد این وام ها نیز ۴ درصد است.
وام ضروری
دانشجویان دوره روزانه که در نتیجه رویداد با مشکل مالی روبرو می شوند، می توانند یک سال پس از شروع تحصیل با رعایت ضوابط و یک نوبت در طول تحصیل به شرح زیر درخواست کنند:
مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته و مقطع دکتری عمومی مبلغ ۶ میلیون ریال و مقطع دکتری تخصصی و پژوهشی Ph.D و تخصص (دستیاران)، مبلغ ۱۰ میلیون ریال است. همچنین کارمزد این وام ها نیز ۴ درصد است.
وام ضروری دوبرابر
براساس این گزارش، به دانشجویان واجد شرایط زیر علاوه بر یک نوبت وام ضروری، با رعایت ضوابط و به فاصله یک سال تا دوبرابر مبلغ پایه وام ضروری ۵ میلیون ریال وام پرداخت می شود: نفرات اول تا سوم (تیمی و انفرادی) المپیاد های ورزشی دانشگاه های کشور، نفرات اول تا سوم (تیمی و انفرادی) المپیاد های فرهنگی دانشگاه های کشور، نفرات اول تا سوم (تیمی و انفرادی) مسابقات ورزشی بین المللی و جهانی دانشجویی، نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی دانشگاه های کشور، نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی بین المللی، نفرات اول تا سوم امتحانات جامع علوم پایه و کارورزی، نفرات اول تا سوم (تیمی و انفرادی) المپیاد های پژوهشی دانشگاه های کشور، دانشجویان حادثه دیده در بلایای طبیعی (سیل و زلزله) که در یکی از دانشگاه ها مشغول به تحصیل بوده و خود یا خانواده آنها در زلزله خسارت دیده باشند، دانشجویان حادثه دیده در سوانح و تصادفات و دانشجویان مبتلا به بیماری های خاص و پر هزینه.
وام خرید کالا
بنابر این گزارش، به منظور تامین بخشی از هزینه های وسایل آموزشی و کمک آموزشی شاغلین به تحصیل وام خرید کالا در مقاطع تخصصی و Ph.D p حداکثر به مبلغ ۸ میلیون ریال و به دانشجویان دوره روزانه سایر مقاطع حداکثر به مبلغ ۴ میلیون ریال به صورت اعتبار خرید از فروشگاه اینترنتی صندوق پرداخت می شود. وام خرید کالا به صورت اعتبار خرید از فروشگاه اینترنتی صندوق است و مبلغ وام به صورت نقدی به حساب دانشجو واریز نمی شود.
گفتنی است متقاضیان تا تاریخ ۶ مهر می توانند با مراجه به سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، نوع وام درخواستی خود را انتخاب و ثبت نام خود را تکمیل کنند.
ارسال نظر