به گزارش پارس نیوز، ۱۷ مردادماه بود که علی ربیعی وزیر ناکام کابینه روحانی با رأی نمایندگان مردم در مجلس استیضاح شد و با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خداحافظی کرد.

وی که پس از کش وقوس های فراوان در میان آمد و رفت مجلس و دولت گرفتار شده بود پس از چندبار طرح استیضاح،سرانجام نتوانست اعتماد مجلسی ها را جلب کند.

در همان روزهای ابتدایی از رفتن ربیعی، سه گزینه احتمالی جایگزینی وی در رسانه ها مطرح شد که حکایت از آمدن سیدتقی نوربخش مدیرعامل کنونی سازمان تامین اجتماعی، احمد میدری معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و انوشیروان محسنی‌بندپی به عنوان سرپرست را می داد.

که در نهایت با حکم رئیس دولت، انوشیروان محسنی بندپی که رئیس سازمان بهزیستی بود، سُکان وزارت عریض و طویل  تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به عنوان سرپرست به دست گرفت.

حمایت وزیر بهداشت از «محسنی بندپی»

حالا هم که گمانه‌زنی ها برای صندلی وزارت به عنوان «وزیر» قوت گرفته، در میان گزینه ها، بازهم نام «محسنی بندپی» در لیست وجود دارد؛ که این دفعه نه تنها از سوی برخی مسئولان وزارت رفاه حمایت می‌شود که از حمایت «سیدحسن قاضی زاده هاشمی»، وزیر بهداشت نیز برخوردار است.

چراکه گویا این بار وزیر بهداشت به دنبال وصول بدهی های انباشته شده بیمه ها به بیمارستانها، تنها راه گریز از مشکلات فعلی را تعامل سازنده‌ با وزارت رفاه می بیند و می‌خواهد این بار هر طور که شده این وزارتخانه را همراه خود کند.

حمایت وزیر سابق رفاه از «میدری»

از سوی دیگر به نظر می رسد «علی ربیعی» وزیر سابق کار نیز بیکار ننشسته و به دنبال رایزنی هایی برای نشاندن «احمد میدری » معاون رفاهی خود برای منصب وزارتخانه است.

گزینه احتمالی وزارتخانه در مجلس

«کاظم جلالی» رئیس فراکسیون مستقلین ولایی و مرکز پژوهش‌های مجلس نیز گزینه جدی دیگری است که از احتمال حضورش در وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی صحبت می‌شود. این احتمال درحالی مطرح شده که حتی گفته می‌شود پیش از استیضاح وزیر رفاه، گمانه‌زنی از حضور وی در این وزارتخانه می‌شده است.


پیش از اینکه این سه گزینه جدی مطرح شوند برخی شنیده‌ها حاکی از احتمال حضور «جمشید انصاری» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی و همچنین «محمد نهاوندیان» مشاور اقتصادی روحانیدر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده است.

از طرفی یکی از گزینه‌های مطرح شده که در رسانه ها بازتاب زیادی هم داشت پیشنهاد رئیس جمهور به «سیدپرویز فتاح»، رئیس کمیته امداد به عنوان وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده که گویا از سوی فتاح این پیشنهاد رد شده است.

حالا باید منتظر بود تا ببینیم از میان این گزینه‌های احتمالی کدام یک گزینه نهایی برای پُست وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی خواهد بود و اینکه آیا فرد منتخب می تواند گزینه مناسبی برای جلب اعتماد نمایندگان مردم در مجلس باشد؟!