به گزارش پارس ، حمزه شکیب در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر اهمیت استفاده از فضاهای زیرسطحی در تهران، اظهار کرد: استفاده صحیح و کارآمد از فضاهای زیرسطحی تنها با توسعه تونل های شهری، مترو، پارکینگ و فضاهای کار و فعالیت محقق نمی شود، بلکه باید فضای ویژه ای برای قرار گرفتن تاسیسات زیرساختی اعم از خطوط آب، گاز، تلفن و غیره پیش بینی شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: شهر تهران با جمعیت ثابت ۸.۵ میلیون نفری و در شرایطی که جمعیت آن در روز به بیش از ۱۰ میلیون نفر افزایش می یابد، نیازمند زیرساخت هایی برای کار و فعالیت و همین طور حمل ونقل در زیر زمین است.

رییس کمیسیون عمران شورای شهر تهران معتقد است که توسعه فضاهای زیرسطحی باید به نحوی دنبال شود که همواره ۲۰ درصد جمعیت تهران زیر زمین باشند.

وی با بیان اینکه برابر مصوبه شورای شهر دوم مبنی بر تدوین طرح تفصیلی کانال های مشترک تاسیساتی، منطقه ۲۲ که در سال های اخیر ایجاد شده و در حال توسعه است، به عنوان پایلوت تهیه و اجرای یک کانال واحد برای قرارگیری کل تاسیسات زیرساختی انتخاب شد، افزود: با این وجود توسعه منطقه ۲۲ هم در طول سال های گذشته بدون درنظر گرفتن چنین زیرساختی محقق شده است.

شکیب با اشاره به توسعه بزرگراه ها و معابر اصلی پایتخت در دوره اخیر مدیریت شهری، در عین حال از فقدان کانال مشترک تاسیساتی در این فضاهای جدید شهری انتقاد کرد و گفت: حداقل انتظار می رفت که با ساخت بزرگراه های جدید، کانال های مشترک تاسیساتی هم بنا شود تا دست کم در این فضاهای جدیدی که به شهر اضافه می شود، دیگر شاهد داستان تکراری حفاری دوباره و چند باره یک نقطه به دلیل بروز نقص در تاسیسات مختلف نشود.