جوان هرمزی به دلیل نبود آمبولانس دریایی فوت کرد
جوان ۱۸ ساله هرمزی که در سانحه رانندگی دچار حادثه شده بود به دلیل تاخیر در اعزام آمبولانس دریایی از قشم به هرمز، جان سپرد.
مصطفی جاشونیا جوان ۱۸ ساله که ظهر پنجشنبه بر اثر سانحه تصادف مجروح شده بود، به درمانگاه هرمز منتقل شد، اما به دلیل عدم ارائه خدمات مناسب و نبود امکانات کافی، دستور اعزام او به مرکز استان صادر شد که به دلیل نبود آمبولانس دریایی در جزیره هرمز و انتظار برای اعزام این آمبولانس از قشم و بندرعباس عصر پنجشنبه جان خود را از دست داد.
آمبولانس دریایی جزیره هرمز چند وقتی است که برای تعمیر به شرکت سازنده در جزیره قشم تحویل داده شده بود که به علت بدهی دانشگاه علوم پزشکی به این شرکت به هرمز برنگشته است.
چند سال پیش بود که رئیس مرکز توسعه سلامت هرمز در سخنرانی خود در جمع مردم هرمز اعلام کرد اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ و آمبولانس هوایی راه اندازی میشود.
آذرپیکان در خرداد ماه سال ۹۳ در جمع مردم هرمز از راه اندازی اورژانس ۱۱۵ پیش بیمارستانی هرمز و اورژانس ۱۱۵ هوایی با همکاری نیروی دریایی سپاه برای جزیره هرمز و جزایر اطراف خبر داده بود که متاسفانه امروز این اورژانس هوایی جهت اعزام این جوان ۱۸ ساله وجود نداشت.
البته جای تقدیر است در جهت انتقال بیماران بد حال سه سورتی پرواز صورت گرفته و سه مادر باردار جهت زایمان با بالگرد به بندر عباس اعزام شده بودند و همکاری سپاه پاسداران در این خصوص قابل کتمان نیست.
اعتباری برای خرید آمبولانس دریایی نداریم
مدیر اورژانس استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار مهر تخصیص نیافتن اعتبار برای خرید آمبولانس دریایی هرمز را یکی از مشکلات پیش روی جزیره نشینان هرمز دانست.
دکتر اسدی اظهار داشتک در صورت اختصاص اعتبار این مرکز در خصوص تهیه آمبولانس دریایی کوتاهی نخواهد کرد.
فرماندار قشم باید نسبت به وقوع حادثه برای مردم هرمز پاسخگو باشد
امام جمعه هرمز در گفتگو با خبرنگار مهر در هرمز اظهار داشت: بنده قبل از این اتفاق و در جریان شورای اداری شهرستان قشم با فرماندار قشم تماس گرفته و عنوان نمودم که مشکل نبود آمبولانس دریایی هرمز را پیش از هرگونه اتفاق ناگوار پیگیری و در جلسه شورای اداری شهرستان مطرح نماید.
وی گفت:: چند وقتی است که پیگیر آمبولانس دریایی بودیم با اینکه یک آمبولانس دریایی متعلق به جزیره هرمز تعمیر شده بود، ولی متاسفانه مرکز بهداشت قشم به بهانههایی از تحویل دادن آن به هرمز ممانعت ورزیده است.
امام جمعه هرمز اظهارداشت: دراین خصوص با فرماندار قشم مذاکره کردم که متاسفانه نتیجه بخش نبوده است و از این رو با مدیریت اورژانس قشم هم تماس گرفتم که ایشان از جواب دادن به بنده پرهیز کرده و بارها به آنها اخطار داده ایم که چندین بیمار اورژانسی قریب به سه تا پنج ساعت معطل رسیدن آمبولانس دریایی از قشم بودند که توجهی به این نشده است.
دری بیان داشت: متاسفانه روزگذشته به علت ندانم کاریهای اورژانس قشم و نبود آمبولانس دریایی و دیر رسیدن آن یک جوان ۱۸ ساله جان خود را از دست داد و یک جوان ۱۵ ساله با حال وخیم به بندر عباس اعزام شد که از مسئولان استان به ویژه استاندار هرمزگان تقاضای رسیدگی داریم.
حجت الاسلام دری بیان داشت: در هر کجای استان اگر کسی بیمار شود میتواند به راحتی به بهترین مرکز درمانی ارجاع داده بشود، ولی در خصوص جزیره هرمز وضعیت به گونهای دیگراست، چون هرمز در محاصره آب است که در صورت نا مساعد بودن شرایط جوی و طوفانی بودن هیچ راهی برای رفتن به بیمارستان مجهز درمانی مقدر نیست و باید فرد بیمار یا جان بدهد و یا آنقدر تحملش بالا باشد که خودش را تا خوب بودن شرایط دریا نگاه دارد.
دری گفت: نبود آمبولانس دریایی در خود جزیره هرمز جهت امداد رسانی در مواقع ضروری یک مشکل عمده این جزیره است.
وی تاکید کرد: تمهیدات لازم برای جلوگیری از بین رفتن بیماران هرمزی باید اندیشیده شود.
امام جمعه هرمز اظهارداشت: مگر خرید یک فروند آمبولانس دریایی جهت انتقال بیماران بد حال ازجزیره هرمزبه مراکز درمانی استان کار نشدنی است، چرا باید جزیره نشینان هرمز بخاطر نبودامکانات درمانی تخصصی در درمانگاه هرمز و آمبولانس دریایی جانشان به خطر بیفتند.
وی خواستار مساعدت استانداری هرمزگان وعلوم پزشکی و بنیاد برکت در راستای تامین و تجهیز یک دستگاه آمبولانس دریایی و اورژانس برای جزیره هرمز شد.
ارسال نظر