یک وبگاه تحلیلی از نحوه پوشش اخبار ناآرامی‌های اخیر ایران در رسانه‌های غربی انتقاد کرد.

وبگاه فیر طی یادداشتی به قلم آدام جانسون به استفاده رسانه‌های غربی از تصاویر گروهک منافقین (مجاهدین) برای پوشش اخبار ایران پرداخت و نوشت: پوشش اعتراضات ایران به طرز گمراه‌کننده‌ای توسط عکس‌های راهپیمایی‌های مجاهدین خلق نشان داده شد. به نظر می‌رسد هنگامی که مسئله پوشش اعتراضات در سایر کشور‌ها در میان باشد، هرگونه عکس از مردم گندم‌گون معترض، می‌تواند نشان‌دهنده آن‌هایی باشد که واقعا در خیابان‌ها گله‌مندی خود را ابراز می‌کنند.
 

تصاویر جعلیِ باکیفیت از اعتراض‌ های اخیر ایران!
عکس صفحه اول روزنامه واشینگتن‌پُست (2018/1/4) از راهپیمایی منافقین در پاریس که صرفا اینگونه معرفی شده: "تظاهرکنندگان... در همبستگی با آن کسانی که در ایران تظاهرات می‌کنند. "


از زمان وقوع اعتراضات در ایران، چندین رسانه بزرگ، عکس‌هایی از راهپیمایی‌های گروهک تروریستی مجاهدین خلق در آمریکا، فرانسه و بریتانیا را به جای عکس‌های معترضان کاملا غیروابسته در شش هزار مایل آن طرف‌تر، استفاده کرده‌اند.

این‌ها همه عکس‌های راه‌پیمایی منافقین (مجاهدین خلق) هستند که به عنوان اعتراضات در ایران ارائه می‌شوند. چندین رسانه دیگر، با ذکر اینکه این‌ها تظاهرات همبستگی در اروپا و آمریکا هستند، از عکس‌های منافقین استفاده کردند. این امر عمیقا گمراه‌کننده است. زیرا اغلب مردم نمی‌دانند که سازماندهندگان این راهپیمایی‌ها بخشی از این گروه حاشیه‌ای طرفدار آمریکا و اسرائیل است و نه متحدان کارگران و جوانان ایرانی هستند که به خیابان‌ها آمدند.

 

 

تصاویر جعلیِ باکیفیت از اعتراض‌ های اخیر ایران!

 

 

فاکس‌نیوز، وُکس، ساینتیفیک‌امریکن، سالون، نشنال‌اینترست و آکسیوس برای پوش خبری ناآرامی‌های ایران از عکس‌های تظاهرات خارج از ایران استفاده کردند.


به کارگیری اهمال‌کارانه عکس‌های منافقین برای نشان دادن ناآرامی در ایران، بدترین ترکیب اهانت و کثافت‌کاری است. ایدئولوژی دقیق اعتراضات ایران هنوز کاملا معلوم نیست - ظاهرا مخلوطی از گروه‌ها و گله‌مندی‌ها هستند- منافقین (مجاهدین خلق) در ایران عملا هیچ حمایتی ندارد. گروهک منافقین به دلیل همکاری با اطلاعات اسرائیل و جنگیدن در کنار صدام حسین، به طور گسترده منفور هستند. منافقین چندین بمبگذاری در ایران انجام دادند و حتی 16 سال در لیست گروه‌های تروریستی وزارت خارجه آمریکا بودند.

 

 

تنها رسانه بزرگ که وانمود می‌کند منافقین در ایران مشروعیت دارند، گروه مردوخ است. گروهی که به شکل مکرر اطلاعات غلط مجاهدین را منتشر می‌کند (فاکس نیوز) و نیز یادداشت‌های طرفدار تغییر رژیم را منتشر می‌کند (وال استریت ژورنال). حتی طرفداران ثابت‌قدم تغییر رژیم همچون الی لیک از بلومبرگ درباره ترقی دادن به منافقین هشدار داد: "مریم رجوی، رهبر مجاهدین خلق یا حامیان دودمان پهلوی که در سال 1979 سقوط کردند، نباید به عنوان رهبران یا سخنگویان اعتراضات با آن‌ها برخورد کرد. آن‌ها خواهان تحمیل دستورکاری بر جنبشی هستند که آن را ایجاد نکرده‌اند. نگذارید چنین کنند."

 

 

هیچ شخص صادقی (مجاهدین خلق) را جدی نمی‌گیرد. این ایده که گروهک منافقین "اپوزیسیون ایرانی" هستند، تخیل رسانه‌های غربی است. با این حال، راهپیمایی‌های منافقین در مقابل سفارتخانه‌های ایران، علوفه بصری بزرگی برای سردبیران ناصادق فراهم می‌کند که به دنبال تصاویر با کیفیت از "اعتراضات ایران" هستند.