به گزارش پارس به نقل از مهر، صبح روز بیست و چهارم اردیبهشت سال ۹۲، صبح و روزی خاطره انگیز و خوشحال کننده برای بچه های محصل روستای" خرابه" از توابع بخش شیبکوه بندر چارک در استان هرمزگان بود؛ زیرا در این روز، آنها از افتتاح دو کلاس درس و مدرسه ای مناسب در محل زندگی شان بهره مند شدند؛ و قلب های شان از امید بیشتر و آینده ای بهتر سرشار شد.

این اولین اقدام رسمی بنیاد نیکوکاری کمک با مدیریت کتایون ریاحی هنرمند نام آشنا و سفیر مهر بود که در مدت کوتاهی به سرانجام رسید. (بنیاد نیکوکاری کمک از سوم اسفند ماه ۱۳۹۱ رسما گشایش یافته و کار خود را آغاز کرده است. )

ریاحی که از سال ۱۳۹۰، به فعالیت های اجتماعی و نیکوکارانه اش دامنه وسیع تری داده بود و با سفر به سومالی، شکلی تازه به این بخش از فعالیت های خیرخواهانه بخشید، در همان سال به عنوان سفیر مهرآفرین انتخاب شد و در طی چند سفر به مناطق محروم شهرهایی نظیر زاهدان، بندرعباس و کرمان، با توجه به نیاز مبرم بخش های محروم تر جامعه به کمک های بیشتر، با نیت وسعت و شتاب دادن به چنین فعالیت هایی، " بنیاد کمک" را پایه ریزی کرد و در همان بدو امر با انتخاب دو روستا از جمله همین روستای" خرابه" ، به بهسازی اماکن آموزشی، بهداشتی و تامین نیازهای مختلف رفاهی و فرهنگی همت گمارد.

روز گذشته با حضور در مراسم افتتاح دوباره مدرسه ابتدایی منظر روستای" خرابه" ، ثمره نخستین فعالیت جدی بنیاد کمک را عینی کرد و ۴۵ کودک محصل مشغول به تحصیل را در این منطقه به وجد آورد.

روستای" خرابه" دارای ۳۰ خانوار جمعیت بوده، فاقد لوله کشی آب و از جاده اصلی بسیار دور، و راه آن خاکی است. رفت و آمد برای اهالی سخت و بسیار پر هزینه است.

مراسم گشایش مدرسه منظر روستای خرابه، با حضور کتایون ریاحی و جمعی از مسئولان شهری از جمله شهردار و بخشدار و رئیس آموزش و پرورش و نمایندگان فرمانداری و سازمان بهزیستی استان هرمزگان، همچنین با حضور مردم روستای خرابه برگزار شد.

در آئین نمادین این گشایش، ابراهیم امینی یکی از معلمان بازنشسته، رابط و نماینده بنیاد کمک با اشاره به مشکلات موجود و روند فعالیت های بنیاد در روستای خرابه، گزارشی ارائه کرد، او گفت: اهالی روستای خرابه به علت دوری و مسافت طولانی تا شهر، از داشتن نعمت آب محروم اند و وضعیت بهداشت در این منطقه بسیار پایین و اسف بار است. پیش از حضور بنیاد کمک در این روستا، آنها دارای یک ساختمان کوچک نیمه کاره (بعنوان مدرسه! ) بودند که آن هم فاقد سرویس بهداشتی و هر امکانات دیگری بود.

تهیۀ تانکر آب ۱۲ هزار لیتری و استقرار آن در روستا، گسترش و بهسازی محیط مدرسه و دو کلاس درس، تهیه لوازم ورزشی، تهیۀ لوازم التحریر، همچنین ارسال تغذیه برای بچه های مدرسه به صورت فصلی، حصار چینی محیط مدرسه و تهیه و تامین آب سرد کن و سرویس های بهداشتی مجزای دخترانه و پسرانه، احداث زمین بازی و… ؛ و همچنین تهیه ارزاق به صورت سبد کامل غذایی، برای تمامی اهالی و ارسال در زمستان ۹۱ و نوروز ۹۲، از جمله فعالیت های بنیاد کمک در روستای خرابه بوده است. البته اقدام به تکمیل، راه اندازی و فعال سازی خانه بهداشت روستا و کمک های دیگر که ادامه دارد.

همچنین در این مراسم، رئیس و مسئولان آموزش و پرورش با اهدای لوح تقدیری از پیگیری ها و حمیت و حضور سفیر مهر، قدردانی کردند.

کتایون ریاحی نیز ضمن بازدید از مدرسه و گفت و گو با اولیای بچه ها، از همراهی مسئولان حاضر و پیشرفت کار، اعلام رضایت کرد و بیشتر وقت خود را با بچه ها گذراند، البته تقاضای تعویض نام خرابه، به روستای آباده از طرف ریاحی مطرح شد، که حاضران از آن استقبال کردند.

ریاحی گفت: حالا که این همه از آبادی و آبادانی خوشحالیم، نام خرابه را برداریم و آباده را جایگزین کنیم که همیشه با حسی از سازندگی و شادی توام است، ما هم باید به دست خودمان محیط مان و اصلا همه چیز را بسازیم.

* از حواشی جالب این دیدار، حلقه شدن دست های سفیر مهر و بچه ها بود، آن ها یکصدا جمله زیبای دست در دست هم دهیم به مهر، میهن خویش را کنیم آباد؛ سر دادند.

*همچنین باید از یکی از دانش آموزان مدرسه یاد کرد که با نهایت شادی از حضور و دیدار سفیر مهر و کمک های صورت پذیرفته، قدردانی کرد و با انتخاب واژه هایی زیبا، اشک همراهان را در آورد.

* طبق اعلام بنیاد کمک، بزودی بازدید از دومین پروژه کمکرسانی بنیاد کمک به یکی دیگر از روستاهای محروم استان هرمزگان صورت خواهد پذیرفت.