تشریح وضعیت تجهیزات تصویربرداری چشم
پزشک بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی فارابی به تبیین جایگاه تجهیزات تصویربرداری در چشم پزشکی پرداخت و گفت: در حال حاضر مشکلی برای تامین دستگاههای تصویربرداری چشم وجود ندارد اما لازم است مسئولان تدابیری بیندیشند تا مراکز چشم پزشکی کشور در آینده دچار کمبود نشوند.
به گزارش پارس ، دکتر حسین ریاضی اصفهانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه روش های مختلف تصویربرداری، در تشخیص اختلالات شبکیه ای کاربرد زیادی دارند، عنوان کرد: خوشبختانه همه تکنیک های تصویربرداری مورد استفاده برای تشخیص و درمان بیماری های مختلف چشمی که در دنیا استفاده می شوند در ایران هم موجودند و به کار گرفته می شوند.
وی افزود: تنها بعضی تکنیک های خاص هستند که جنبه تحقیقاتی دارند نه درمانی که شاید آنها را در کشور نداشته باشیم.
ریاضی اصفهانی با بیان اینکه هر قسمتی از بیماری های چشم تکنیک های تصویربرداری بخصوص دارد، گفت: بدون استفاده از تجهیزات تصویربرداری انجام بسیاری از خدمات درمانی برای چشم میسر نخواهد بود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره اشکالات عمده ای که در جریان تصویربرداری از چشم به وجود می آید، عنوان کرد: در برخی موارد مشاهده می شود که ممکن است تصویربرداری به جا انجام نشده باشد یا نوع تصویربرداری که انجام شده برای یک بیماری خاص کاربرد نداشته باشد، اما همه این اشکالات قابل اصلاح هستند و باید بتدریج برطرف شوند.
این پزشک بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی فارابی درباره تامین تجهیزات تصویربرداری چشم در کشور گفت: تاکنون مشکلی برای تامین دستگاه های تصویربرداری چشم وجود نداشته است ولی باید دوراندیشی کرد تا درآینده دچار مشکل نشویم.
وی افزود: در واقع لازم است مسئولان تدابیری بیندیشند و تجهیزات را به نحوی تامین کنند که مراکز چشم پزشکی کشور دچار کمبود نشوند زیرا در نهایت اگر این اتفاق بیافتد ممکن است خود بیماران هم آسیب ببینند.
ارسال نظر