اعمال جراحی شبکیه چشم دربیمارستان فارابیبه روز است
رئیس بیمارستان فوق تخصصی چشم فارابی در افتتاحیه نوزدهمین سمینار سالیانه چشم پزشکی فارابی با بیان اینکه وضعیت اعمال جراحی چشم در کشور مناسب است گفت: برخلاف برخی کشورها که بیماران ناچارند ۳ تا ۶ ماه در نوبت بمانند، اما اعمال جراحی چشم از جمله بیماریهای شبکیه در بیمارستان فارابی تقریبا به روز انجام میشود.
به گزارش پارس به نقل از مهر، دکتر محمود جباروند با اشاره به برگزاری نوزدهمین سمینار سالیانه چشم پزشکی فارابی، " بیماریهای شبکیه" را به عنوان محور موضوعی این سمینار معرفی کرد و گفت: رتیونپاتی یا عوارض چشمی بیماری دیابت شایعترین بیماری شبکیه در کشور است.
وی ادامه داد: پیش از هرچیز باید توجه داشت که اگر دیابت بموقع تشخیص داده و سپس کنترل شود، فرد از عوارض چشمی ناشی از آن نیز در امان خواهد بود.
این فوق تخصص چشم، با بیان اینکه پارگی، جداشدگی و خونریزی شبکیه از جمله دیگر آسیب های شایع این بخش از ساختمان چشم هستند، گفت: در بسیاری از موارد فوق انجام عمل جراحی برای درمان فرد ضرورت پیدا می کند که پارگی شبکیه از جمله آنهاست.
جباروند در ادامه درباره روند درمان و جراحی بیماریهای شبکیه در کشور و بویژه بیمارستان فارابی گفت: بطور کلی وضعیت اعمال جراحی در کشور مناسب است و برخلاف برخی کشورها که بیماران ناچارند ۳ تا ۶ ماه در نوبت بمانند اما اعمال جراحی چشم در اینجا تقریبا بروز انجام می شود.
وی تاکید کرد: در بیمارستان فارابی نیز اساتید برجسته و پرتلاشی حضور دارند که در تسریع امر درمان بیماران نقش بسزایی را بازی می کنند.
بر اساس این گزارش، نوزدهمین سمینار سالیانه چشم پزشکی بیمارستان فارابی و ششمین گردهمایی گروه فوق تخصصی ویتره و رتین انجمن چشم پزشکی ایران از چهارم تا ششم اردیبهشت در محل هتل المپیک تهران در حال برگزاری است.
ارسال نظر