استفاده از تصاویر زنان نباید مصداق عرضه یک کالا باشد
معاون امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مجلات هم اکنون به طور هفتگی رصد میشود و در مجلات استفاده از تصاویر زنان نباید مصداق عرضه یک کالا و چهره باشد.
به گزارش پارس ، محمدجعفر محمدزاده در گفت و گو با فارس درباره مجلات و ژورنال هایی که در مغازه ها، لباس های زنانه را تبلیغ می کنند گفت: در قانون مطبوعات آورده شده است که استفاده ابزاری از تصاویر حتی استفاده از تصاویر مردان و کودکان را هم شامل می شود و در بخش دوم زنان را مورد تأکید قرار می دهد.
این مقام مسئول گفت: استفاده ابزاری یعنی اینکه این عکس ربطی به محتوا ندارد و به عنوان مثال، مصاحبه یک خبر کوتاه با درجه اهمیت پایین است که عکس کلوزآپ روی صفحه اول مجله متناسب با آن نیست که به اصطلاح چون تناسبی بین خبر و عکس وجود ندارد استفاده ابزاری تلقی می شود.
محمدزاده افزود: مجلات هم اکنون به طور هفتگی رصد می شود اما اگر مصاحبه ارزش بالایی داشته باشد استفاده از عکس کلوزآپ ایرادی ندارد که آن هم قوانین خاص خودش را دارد و نباید مصداق عرضه یک کالا و چهره باشد.
وی ادامه داد: هم اکنون صاحبان نشریات می دانند که کجا باید چه کاری انجام دهند و نشریاتی نیز هستند که به خاطر استفاده ابزاری و خلاف عفت عمومی توقیف شده اند.
به گزارش فارس، مدتی است شاهد ژورنال های تبلیغاتی هستیم که برای تبلیغات لباس ها و لوازم آرایشی از تصاویر زنان استفاده می کنند و در پاساژها و مغازه ها به وفور می توان آنها را دید.
در گذشته اکثر این ژورنال ها خارجی بود اما در دو سال اخیر شاهد هستیم که ژورنال های ایرانی نیز به بازار آمده اند.
عکس هایی از زنان که گاهی اوقات خلاف عفت عمومی هستند و چارچوب های زندگی اسلامی را زیر سؤال می برند و نشان می دهد که سبک زندگی ما در حال تغییر است اما نه به سمت و سویی که مد نظر مقام معظم رهبری است و در فرمایشات خود به آن اشاره داشتند.
این امر نشان می دهد که این سبک زندگی غربی است که بر زندگی ما سایه انداخته است و هشداری است برای مسئولان متولی فرهنگ کشور تا قبل از آنکه به تهدیدی جدی تبدیل شود با راه های معقول جلوی این بی فرهنگی ها گرفته شود.
ارسال نظر