به گزارش پارس به نقل از فارس، حسین هژبری معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در جمع شورای معاونین اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان اظهار داشت: دانش آموزان عضو اتحادیه انجمن های اسلامی همه مکتبی، انقلابی و شاخص هستند و همواره با تفکراتی رو به جلو شناخته می شوند.

وی ادامه داد: جوانان امروز کمی سخت پسند هستند و به رغم وجود فعالیت های گسترده فرهنگی، باز هم کمبود در این زمینه احساس می شود؛ البته باید با نگاهی مبنایی، برنامه هایی مدون برای ۵۰۰ هزار دانش آموز نوجوان و جوان عضو اتحادیه انجمن های اسلامی داشته باشیم.

هژبری بیان داشت: برای همه افرادی که کار فرهنگی می کنند، ۵ نکته کلیدی بینش، دانش، روش، منش و کوشش بسیار مهم است و آنچه یک مجموعه را قدرتمند می کند، بینش و مجموعه عقاید شماست.

وی با اشاره به ۳ عنصر صداقت، صمیمیت و صراحت، گفت: دوستی و درستی و رو راستی در همه مجموعه ها لازم است و اگر رو راستی وجود نداشته باشد، باعث بدگویی و نفاق می شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با تعریفی از بینش صحیح، برداشتن یک قدم با صد نفر را بهتر از برداشتن صد قدم یک نفر توصیف کرد و افزود: در کار های تشکیلاتی باید تفکر تیمی داشته باشیم و همین دیدگاه در بین ۷۲ تن از یاران امام حسین (ع) وجود داشت که تا پای شهادت در کنار هم بودند که بُعد زمان را در نوردید.

وی عنوان کرد: اگر دل ها به همدلی نرسد، فکرها نیز به هم فکری بدل نمی شود؛ زیرا اراده هاست که منجر به همکاری می شود؛ دانش در مجموعه آموزش و پرورش بُعد اصلی است اما باید دانش برای مهارت زندگی دانش آموزان بیشتر تقویت شود.

هژبری با اشاره به فعالیت های قرآنی آموزش پرورش، ادامه داد: ۴۰۰ آیه قرآن به صورت منتخب آماده شده که خود سبک زندگی ما را تعیین می کند و هر فردی می تواند گفتمان قرآنی داشته باشد که مقطع اول ابتدایی طبق برنامه مدون برای حفظ آیات در نظر گرفته شد.

وی تصریح کرد: جریانی پایدار است که همراه با موج باشد؛ در کارهای فرهنگی نیز باید با ایجاد موج به جریان فرهنگی پایدار دست یافت زیرا با هیاهو به جایی نمی رسیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه با سعی و تلاش می توان به اهداف دست یافت، گفت: با اتصال به ولایت فقیه و انجام کارها به صورت صحیح باید تولید محتوا کرد تا برنامه های دشمنان را خنثی کرد.

وی ادامه داد: برنامه تحت عنوان یادآوران معروف که با هدف امر به معروف در بین دانش آموزان در نظر گرفته شده است که امیدواریم با همکاری تمام تشکل ها به هدف های بلند مدت دست یابند و از دیگر برنامه ها در نظر گرفتن روزی به عنوان بزرگداشت مقام دانش آموز است که جای خالی آن در فضای آموزش و پرورش احساس می شد.