محمد عبداللهی ، پژوهشگر طب سنتی گفت: گلاب ماده‌ای معطر است که از تبخیر گل محمدی ساخته می شود . این مایع ضد عفونی کننده در طب سنتی کاربرد زیادی دارد.

وی افزود: مهم ترین خاصیت گلاب ایجاد شادابی، تسریع جریان خون و پاکسازی پوست است، همچنین استفاده از گلاب استریل برای شستشو  چشم و آبرسانی پیاز مو بسیار مفید است. ماساژ گلاب بر روی پلک بر رفع خستگی چشم و  ترکیب گلاب و جوش شیرین بر روی پوست برای از بین بردن جوش موثر است.

این پژوهشگر طب سنتی ضمن تاکید بر مقوی بودن گلاب تصریح کرد: استفاده از آن در درمان بیماری های گوارشی، نفخ،  اسهال مزمن، رماتیسم ، غش، اضطراب و افسردگی مفید است.

عبداللهی در خصوص خواص درمانی گلاب ابراز داشت: گلاب طبع گرم و تر دارد و مناسب فصل تابستان است، استفاده از آن به همراه یخ از گرمازدگی و بیمارهای صفراوی جلوگیری می کند ، همچنین نوشیدن و بوییدن گلاب سردردهای ناشی از آلودگی هوا و سر و صدا را برطرف می کند.

 این پژوهشگر طب سنتی افزود: استفاده از بخور گلاب به درمان  بیماری های تنفسی کمک می کند، همچنین نوشیدن گلاب خنک، گرمی درون را از بین می برد و بدن را تقویت می کند. بوییدن گلاب برای رفع بیهوشی و تقویت قلب بسیار مفید است.