به گزارش پارس ، حمید شاه آبادی در گفت وگو با (ایسنا) ، بیان کرد: تاکنون ۳۸ اثر ضبط شده است و بر اساس قولی که به آقای ضرغامی داده ایم، ۵۲ اثر را آماده خواهیم کرد.

او تاکید کرد: بر اساس تفاهم نامه ای که به انجام رسیده، این نمایش های ضبطی را در اختیار شبکه ها قرار می دهیم؛ حال چه شبکه ها بخواهند این آثار را پخش کنند و چه پخش نکنند.

وی خاطرنشان کرد: انگیزه افتتاح دفتر تئاتر در خانه ما این بود که آثاری که تولید و اجرا می شوند ابتدا به شبکه خانگی و سپس به شبکه های تلویزیونی وارد شوند.

شاه آبادی افزود: تله تئاتر ها از کاری که در تئاتر و در خانه ما انجام می دهیم، متفاوت هستند ؛ تله تئاترها از ابتدا متنشان تله تئاتری است اما ما تئاتر زنده را اجرای تصویری می کنیم.

وی معتقد است که پخش ضبط تصویری تئاترهای زنده، موفق تر از تله تئاترها خواهد بود.

معاون امور هنری وزارت ارشاد درباره ی چگونگی همکاری شان با تلویزیون برای راه اندازی ساخت و پخش دوباره تله تئاترها به خبرنگار ایسنا، گفت: ما می توانیم ساختمان و فضاهای تئاتر را در اختیارشان قرار دهیم تا بتوانند تله تئاترشان را در فضاهای ما اجرا کنند.

*** فضای صداوسیما در تبلیغ آثار هنری بسته است

شاه آبادی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه در زمینه ی معرفی برنامه های نمایشی، کنسرت ها و نمایشگاه ها در تلویزیون و رادیو، چقدر با صداوسیما همکاری دارند؟ عنوان کرد: متاسفانه سازمان در این حوزه ها فضای بسیار بسته ای دارد و به دلیل کمبود منابع، اعتبارها با آنها به حداقل ممکن رسیده است.

وی انتقاد کرد: بافت صدا و سیما به گونه ای است که تصور می کند کاری که ما انجام می دهیم بازرگانی است و توقع دارد مانند اداره های برق و آب و فاضلاب که برای تبلیغ برنامه هایشان هزینه پرداخت می کنند ما نیز بابت فعالیت هایمان چنین کاری کنیم که از توان ما خارج است؛ حداقل کاری که ما می توانیم انجام دهیم این است که بابت اقدامات خود هزینه ای دریافت نکنیم و ضبط تصویری آثاری را که تولید می کنیم رایگان در اختیار تلویزیون بگذاریم.

معاون امور هنری وزارت ارشاد یادآوری شد: طبق جلسه ای که در شورای معاونان داشتیم، بحث این بود که وزارت ارشاد یک واحد تولیدکننده آثار هنری است و تلویزیون یک واحد منتشرکننده ی این آثار، ولی عملا این اتفاق نیفتاده است.

او با اشاره به اینکه مدیران شبکه ها هستند که تعامل ایجاد نمی کنند و دید سید عزت الله ضرغامی اینگونه نیست، ادامه داد: ما با تاسیس دفتر هنر و رسانه بالاترین ظرفیت را برای انعکاس فعالیت هایمان داریم که منوط به استقبال مدیران شبکه ها و گروه هاست. دفتر هنر و رسانه تمامی رویدادها هنری کشور را ضبط می کند و بسیاری از این آثار در مجموعه ما خاک می خورند و این تعامل با شبکه ها به درستی برقرار نشده و شبکه ها از این ظرفیت استفاده نمی کنند.

شاه آبادی در پایان گفت وگوی اختصاصی اش با ایسنا، اعلام کرد: ما در هفته ی پیش ۳۰ رویداد هنری را به صورت حرفه یی و تحت استاندارد کارگردان های صدا و سیما، ضبط کردیم، اما معمولا مورد استفاده قرار نمی گیرند و این عدم همکاری از سوی مدیران گروه های شبکه هاست در حالی که خود روسای شبکه ها برای همکاری با ما آمادگی دارند.