مردم در سایه بصیرت افزایی فریب نخورند
رئیس ستاد اقامه نماز کشور بررسی تفاوت شعارها و عملکردها را از اسباب بصیرت افزایی خواند و گفت: مردم مراقب باشند تا در سایه بصیرت افزایی، فریب نخورند.
به گزارش پارس ، به نقل از مهر، حجت الاسلام محسن قرائتی در نخستین همایش" بصیرت افزایی دینی" شهرستان پردیس که شامگاه پنج شنبه با حضور حجت الاسلام حسین توسلی امام جمعه شهرهای پردیس، بومهن، رودهن و آبعلی، ایرج بیگدلو فرماندار شهرستان پردیس و شماری دیگر از مسئولان محلی در مسجد" حضرت موسی بن جعفر (ع) " برگزار شد، افزود: نکته حائز اهمیت در خصوص موضوع انتخابات شرکت در آن است.
وی بیان داشت: هرچه آمار شرکت کنندگان در انتخابات افزایش یابد به طور یقین عصبانیت کفار و دشمنان از این امر افزایش خواهد یافت.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه باید مراقب بود که هر چیزی غیر خدا شرک است، اضافه کرد: شرک یعنی آنکه انسان به خاطر فرد، شی و مسئله ای از خدا دست بردارد.
وی تصریح کرد: روز قیامت از چند مبحث نظیر ولایت از انسان پرسش می شود، تأثیر موضوعاتی مانند همشهری بودن، هم لباس بودن، هم لهجه بودن و… در امر انتخابات نوعی شرک است، دوست داشتن موضوع بدی نیست، اما پرستش غیر خدا شرک است.
مردم در سایه بصیرت افزایی، فریب نخورند
به گفته رئیس ستاد اقامه نماز کشور، انسان باید در سایه بصیرت افزایی فریب مسائلی مانند گریه کردن، رزمنده سابق بودن، قسم خوردن، قرائت قرآن و سخنرانی را نخورد.
وی با اشاره به گوشه ای از مصادیق قرآنی و تاریخی در خصوص لزوم بصیرت افزایی، بیان داشت: برادران حضرت یوسف (ع) ایشان را به چاه انداختند و نزد پدر با چهره ای گریان و محزون حاضر شدند و همچنین در آیات شریف قرآن کریم آمده است که عده ای قسم می خورند تا پشت این سپر، اهداف خود را پیش ببرند.
این مسئول افزود: روزی امیر مؤمنان حضرت علی (ع) به همراه تنی چند از یارانشان از مقابل درب خانه ای می گذشتند که صوت تلاوت قرآن آن شخص تمجید برخی اطرافیان حضرت را سبب شد، اما ایشان فرمودند که نباید فریب قرآن خواندن او را بخورید که او در ردیف خوارج است.
وی اظهار داشت: همچنین نباید فریب رزمندگی افراد در ادوار گذشته را نیز خورد، زبیر در عصر خود رزمنده ای توانا بود و در صحنه های بسیاری از رسول الله (ص) و اسلام دفاع کرد، اما او در روزهای آخر با مولای متقیان دشمنی کرد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور شناسایی ترفندهای دشمن را از مصادیق بارز بصیرت افزایی دانست و گفت: مسائل مختلفی مانند تاریخ، عزل و نصبها و بررسی تفاوت بین شعارها و علمکردها به انسان بصیرت می دهد.
ایرانیان صرفه جویی بلد نیستند
وی با بیان اینکه مردم ایران به رغم برخی دیگر از ملل جهان صرفه جویی بلد نیستند، عنوان داشت: خوشبختانه کشورمان دارای امکانات و ظرفیتهای بالقوه بسیاری است، اما این امکانات در سطح بسیاری نیز هدر می رود.
حجت الاسلام قرائتی اضافه کرد: باید اصل صرفه جویی مورد تأکید قرآن کریم و ائمه اطهار (ع) در همه زمینه ها به ویژه لحظه لحظه عمر رعایت شود.
وی یادآور شد: یکی از مسئولان وزارتخانه آموزش و پرورش می گفت که در برخی کشورهای تولیدکننده کاغذ برای صرفه جویی در این کالا، کتب درسی به جای تجدید چاپ، دوباره در همان پایه مورد استفاده سایر دانش آموزان قرار می گیرد، اما ما در این زمینه هدر روی داریم.
دروغ، معیار سنجش ایمان
رئیس ستاد اقامه نماز کشور، دروغ را معیاری مناسب برای سنجش ایمان دانست و افزود: اگر فردی برای یک هزار تومان حاضر به بیان کلامی دروغین شد، ایمان او را باید با همان رقم سنجید.
وی با اشاره به حدیثی از امیرمؤمنان (ع) که فرمود" اگر همه جهان را به علی بدهید دروغ نمی گوید" ، میزان ایمان ایشان را به قدر همه هستی خواند.
حجت الاسلام قرائتی با تکیه بر آیات قرآنی حضور مردم در راهپیمایی ایام الله مختلف را نمونه ای از عمل عباد صالح و عاملی برای عصبانیت دشمنان و کفار دانست.
" عجله کار شیطان است" ، واژه ای دروغ
وی واژه معمول و مرسوم مورد استفاده در محاوره های روزانه ایرانیان" عجله کار شیطان است" را دروغ دانست و عنوان کرد: وجود واژگانی مانند" حی علی الصلاة" ، " فاسعو الی ذکرالله" و" عجلوا به الصلاة" واژه" عجله کار شیطان است" را به طور کامل مردود می کند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: مؤمن باید در همه ابعاد زندگی خود نمونه باشد تا در ردیف عباد صالح الهی قرار گیرد.
وی در انتها خواستار توسعه علوم دینی در شهرستان پردیس برای تربیت روحانیان محلی در منطقه شد.
ارسال نظر