در متن پیام تسلیت معصومه ابتکار آمده است:

«اینک که مرگ؛ حقیقت انکارناپذیر زندگی، ما را در غم فقدان از دست دادن دکتر محمدباقر صدوق عضو موثری از خانواده بزرگ محیط زیست کشور نشانده است، این ضایعه را به خانواده ایشان و عموم هموطنان تسلیت می گویم.

علاقه و اهتمام ویژه دکتر صدوق برای حفظ محیط زیست از خاطر فعالان و علاقمندان به این حوزه پاک نخواهد شد. از نزدیک شاهد بودم که مرحوم محمدباقر صدوق هر جا توانست برای گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست تلاش کرد و گام‌های موثری نیز در دوران خدمت خود برای محیط زیست کشور برداشت.

برای آن سفر کرده، رحمت واسعه الهی و برای خانواده وی صبر و اجر مسئلت دارم.»

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان محیط زیست، دکتر محمدباقر صدوق از مدیران پیشکسوت محیط زیست کشور که از بیماری قلبی رنج می برد، در آخرین ساعات روز یکشنبه 22 فروردین دار فانی را وداع گفت.

دکتر محمد باقر صدوق مسئولیت‌های گوناگونی در سازمان حفاظت محیط زیست از جمله معاونت محیط طبیعی سازمان، مدیر کل محیط زیست استان تهران و مدیرکل محیط زیست استان مرکزی را در پرونده کاری خود داشت.

او مدرک کارشناسی شیمی خود را از دانشگاه تبریز اخذ کرد. فوق لیسانس مهندسی محیط زیست، کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی و دکترای علوم محیط زیست از دیگر مدارج تحصیلی بود که این چهره طی کرد.

مرحوم صدوق فرزند روحانی مبارز، شهید حجت الاسلام و المسلمین محمد صادق صدوق بود. او در سال های پس از انقلاب سمت هایی از جمله کارشناس محیط زیست، مدیرکل محیط زیست استان خراسان، مدیرکل محیط زیست استان مرکزی، مدیرکل محیط زیست استان هرمزگان، مدیرکل محیط زیست استان تهران، سرپرست دفتر برنامه ریزی سازمان محیط زیست و معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست را عهده دار بود.

دکتر صدوق در سال 1378 از سوی ( NGO ) "جبهه سبز ایران" به عنوان مدیرنمونه سازمان محیط زیست در کشور، در سال 1380 به عنوان پژوهشگر برگزیده کشور و در سال 1381 به عنوان پژوهشگر برگزیده استان مرکزی معرفی شد.

این استاد دانشگاه در حالیکه تا آخرین لحظات زندگی اش پیگیر اخبار و تحولات محیط زیست بود، نیمه شب 22 فروردین در خانه شخصی اش واقع در تهران جان به جان آفرین تسلیم کرد.