علی خودسیانی:
مدیران تلویزیون یادشان میرود عید چه زمانی است
علی خودسیانی در اظهار نظری درباره عملکرد تلویزیون در نوروز ۹۲ متذکر شد: تنها مشکلی که میتوان به آن تاکید کرد، این است که مدیران ما یادشان میرود عید چه زمانی است، ماه رمضان چه زمانی است؛ باید از الان برای عید سال بعد برنامهریزی کرد تا همه عوامل با خیال آسوده کار کنند.
به گزارش پارس ، این فیلمنامه نویس که با ایسنا گفت وگو می کرد، ادامه داد: همه ما نان روز خوریم و به برنامه های الانمان فکر می کنیم نه برنامه های آینده مان و تا زمانی که این طرز فکر وجود دارد، فقط می توان شاهد جرقه هایی بود، نه کاری که برنامه ریزی شده باشد.
*** سریال « پایتخت» چند سروگردن بالاتر بود
او درباره ی مجموعه های نوروزی عنوان کرد: « پایتخت ۲» یکی از بهترین کارهایی بود که در این چند سال اخیر برای نوروز ساخته شده بود.
علی خودسیانی در گفت و گو با ایسنا گفت: « پایتخت ۲» حتی از « پایتخت ۱» بهتر بود و دلیل اصلی آن هم احترام گذاشتن به مخاطب و فکر نکردن عوامل به اینکه دارند یک کار مناسبی می سازند، بود.
او افزود: پایتخت تولیدش بسیار سخت بود و از تهیه کننده تا تدارکاتشان زحمت فراوانی کشیدند، به ویژه دربازی ها و آقای تنابنده هم مشخص بود که همه انرژی خود را برای بازی گذاشته است.
این نویسنده خاطرنشان کرد: اما اگر فرصت زمانی بیشتری داشتند بیشتر می توانستند با ریتم بهتری جلو بروند.
خودسیانی تاکید کرد: سریال شبکه یک، چندین سروگردن بالاتر از سایر سریال های امسال بود و در تلویزیون برای اولین بار بود که یک کار این چنینی را می دیدیم.
*** « آب پریا» خیلی شعاری شده بود
وی درباره سریال « آب پریا» ی مرضیه برومند نیز به خبرنگار ایسنا گفت: سریال شبکه دو سیما نیز به خاطر تناسبی که با شبکه اش یعنی گروه کودک و خانواده داشت، جای تقدیر داشت.
فیلمنامه نویس سریال « تولدی دیگر» ادامه داد: اولین بار بود که شبکه ۲ به سمت موضوعاتی این چنینی رفته بود ولی خیلی شعاری شده بود و آنقدر سازمان آب و فاضلاب در آن تبلیغ شده بود که گویی همه چیز در دست این سازمان است و سازمان دیگری وجود ندارد.
*** « همه خانواده من» و موضوع کلیشه یی
خودسیانی درباره ی سریال شبکه تهران نیز عنوان کرد: متاسفانه قسمت اول « همه خانواده من» نتوانست مرا جذب کند، به همین دلیل زیاد دنبالش نکردم اما مشکل اساسی اش فیلمنامه اش بود که خواسته بودند که از کلیشه ای که معمولا جواب هم داده است، استفاده کنند.
*** تکرار مداوم موقعیت ها در « هفت سین»
این فیلمنامه نویس، سریال « هفت سین» یدالله صمدی را یک موقعیت مناسبتی تجربه شده دانست و بیان کرد: موقعیت مناسبتی « هفت سین» باعث شده بود که این سریال در عرض حرکت کند نه در طول و یک موقعیت به طور مداوم تکرار شود و تحولی نداشته باشد؛ مشکل اصلی این سریال نیز فیلمنامه اش بود.
*** کلاه قرمزی ۹۲؛ مثل همیشه دوست داشتنی
خودسیانی، نویسنده سریال نوجوانان « دنیای شیرین دریا» همچنین درباره ی « کلاه قرمزی ۹۲» خاطرنشان کرد: « کلاه قرمزی» برای همه همسالان من و بقیه ی ایرانی ها یک خاطره و تجدید خاطره است و امسال مانند همیشه ساده و دوست داشتنی بود اما نمی توان آن را به عنوان یک سریال در نظر گرفت؛ یک برنامه کودکانه ی فوق العاده است.
او اظهار کرد: تا زمانی که « کلاه قرمزی» بیننده دارد باید از آن استفاده کرد.
ارسال نظر