به گزارش پارس به نقل از تسنیم, ناصر رضایی پور اظهار داشت: طبیعت گوشت شتر گرم و خشک است و در صورت تمایل به مصرف آن بهتر است با روغن زیتون, نمک و شوید، فلفل، سرکه و زیره پخته شود.

مصرف درازمدت گوشت شتر برای گرم‌مزاجان مفید نیست

به گفته وی مصرف درازمدت گوشت شتر برای گرم‌مزاجان مفید نیست و آنها را دچار عارضه خواهد کرد ولی برای افراد سردمزاج یا کسانی که بیماری‌های سردوتر دارند، مفید است.

این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: نخود دارای طبیعت گرم‌ و تر است و از بهترین حبوبات برای افزایش قوای عمومی و تقویت نیروی جنسی است و بهتر است در برنامه هفتگی و به‌ویژه در تغدیه کودکان استفاده شود.

رضایی پور عنوان کرد: برای کاهش نفخ نخود، آن را 12ساعت پیش از پخت، در آب خیسانده و آب آن را عوض کنید یا همراه کمی زیره، بخیسانید.

زیاده‌روی در مصرف ماست به دستگاه گوارش و کبد، مفاصل و مغز آسیب وارد می‌کند

وی ادامه داد: ماست دارای طبیعت سرد و تر است و می‌توان یک غذای کامل برای میان‌وعده یا حتی وعده‌های غذایی تابستانی به حساب آورد ولی زیاده‌روی در مصرف آن، باعث بروز سوءمزاج سردوتر در دستگاه گوارش و کبد، مفاصل، مغز و...، به‌ویژه در سرد‏مزاجان می‌شود.

این دستیار تخصصی طب سنتی خاطرنشان کرد: برای کاهش این عوارض مصرف ماست بهتر است, از نعنا، پونه، کاکوتی، مویز، گردو و... استفاده کرد, برای رفع درد مفاصل ناشی از ماست نیز، مصرف مربای زنجبیل بسیار مفید است. همچنین باید از مصرف همزمان ماست با غذا‏های گوشتی پرهیز کرد.