هکرها انتقام شیخ نمر را از قطر گرفتند
یک گروه از هکرها، در انتقام خون پاک آیت الله شهید نمر النمر، سایت وزارت دفاع قطر را هک کردند.
به گزارش پارس به نقل از مشرق،گروهِ هکری موسوم به "تیم 322" در واکنش به جنایت اعدامِ آیت الله شیخ نمر النمر، عالِم بزرگ شیعیان در عربستان، سایت وزارت دفاع قطر را هک و این اقدام را آغاز زنجیره ای از انتقام ها اعلام کردند.
هکرها، به جای صفحه نخست سایت وزارت دفاع، عکس آیت اللهِ شهید نمر النمر را به همراه پیامشان، درج کردند.
به نوشتۀ وبگاه السومریه، در این پیام آمده است: شما با اعدام شیخِ مجاهد نمر النمر گمان کردید بر آن بَبر (نمر به معنی ببر است) فائق آمدید، غافل از این که با این کار، هزار نمر النمر بجا گذاشتید.
هکرها سپس با معرفی خود و رسالتشان تاکید کردند: ما، تیم 322، ببرهای حق طلب هستیم که انتقام خون شهدا را خواهیم گرفت و این، نقطۀ آغازی بر پایان حکومت شما آل سعود خواهد بود. ما شما را دنبال خواهیم کرد تا به شما دست یابیم تا مسلمانان، به خواست خدا، از حکومت ظالمانۀ شما نجات یابند.
این وزارت دفاشون فکر کنم سیستم عاملش واهب فون بوده
چه کسانی به اسفل سافلین جهنم می روند؟!
جهنم
امام صادق(علیه السلام) فرمود: «همانا منافقان در پستترین مرتبه آتش جاى دارند»، اگر وضع کسى که خلاف وعده عمل کرده است، چنین باشد.
خداوند در سوره تین می فرماید: «ثُمَّ رَدَدْناهُ أَسْفَلَ سافِلینَ. إِلاَّ الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ فَلَهُمْ أَجْرٌ غَیْرُ مَمْنُونٍ»؛[تین، 5- 6 ] معنای این آیه شریفه برگشت به معنای آیه قبلی دارد و ما هر معنایی که در آیه قبل بپذیریم، بر همان اساس باید این آیه را معنا کنیم اما به نظر میرسد با توجه به قَسَمهای متعدد در ابتدای سوره و همچنین بیان موجود در این آیه، باید معنای «احسن تقویم» را فراتر از خلقت جسمانی بدانیم، چیزی که ارزش و محتوای بسیار بالایی دارد.البته بسیاری از مفسران«أَسْفَلَ سافِلینَ» را به معنای پیری (که مطابق با آیه قبل است) نگرفتهاند بلکه به گونهای معنا کردند تا با معنای آیه بعد سازگار باشد: «همین انسان با تمام این امتیازات اگر از مسیر حق منحرف گردد چنان سقوط میکند که به اسفل السافلین کشیده میشود». در آیات دیگر نیز ذکر شده که این انسان به جهت اعمالش، گاه بدتر از حیوان نیز میباشد.[مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج 27، ص 144 ]
مى گویند همیشه در كنار كوه هاى بلند دره هاى بسیار عمیق وجود دارد، و در برابر آن قوس صعودى تكامل انسان ، قوس نزولى وحشتناكى دیده مى شود، چرا چنین نباشد در حالى كه موجودى است مملو از استعدادهاى سرشار كه اگر در طریق صلاح از آن استفاده كند بر بالاترین قله افتخار قرار مى گیرد، و اگر این همه هوش و استعداد را در طریق فساد به كار اندازد بزرگترین مفسده را مى آفریند و طبیعى است كه به اسفل السافلین كشیده شود .(تفسیر نمونه ذیل آیه)
جهنم مانند بهشت، دارای طبقاتی است که هر یک از طبقات، با دیگری تفاوت دارد[1] و بدترین مکان جهنم، قعر آن است.[2] عموماً برای این معنا در اصطلاحات روزمره از کلمه «أسفل سافلین» استفاده میشود که یکبار در قرآن ذکر شده است.[3] برخی از مفسران احتمال دادهاند که این کلمه در قرآن نیز اشاره به قعر جهنم دارد.[4] با این حال برخی دیگر معنای دیگری را مطرح کرده و معتقدند ارتباطی میان اسفل سافلین با قعر جهنم وجود ندارد.
[5] تعبیر دیگری در قرآن وجود دارد که اشاره به پایینترین نقطه جهنم دارد: «إِنَّ الْمُنافِقینَ فِی الدَّرْکِ الْأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَ لَنْ تَجِدَ لَهُمْ نَصیراً»؛[6] در این آیه، اگرچه منافقان را در چنین جایگاه بدی میداند، اما قطعاً به معنای اختصاص آن به آنها نیست و افراد دیگری نیز وارد آن میشوند.[7]