پیگیری قرارداد بیمه تکمیلی مددجویان بهزیستی
مدیرعامل بیمه آتیه سازان حافظ از پیگیری برای قرارداد بیمه تکمیلی مددجویان بهزیستی خبر داد.
به گزارش پارس،به نقل از تسنیممرتضی ادیانی در نشست خبری خود اظهار داشت: در حال حاضر سه گروه بیمهگذار بزرگ کشوری طرف قرارداد بیمه آتیه سازان حافظ هستند.
وی ادامه داد: قرارداد با آموزش و پرورش از تاریخ اول مهر 1394 تمدید شده و تا تاریخ 31 شهریور 95 ادامه دارد و حدود یک میلیون و 600 هزار نفر در این قرارداد بیمه شدند. همچنین قرارداد با سازمان بازنشستگی کشوری شامل دو میلیون و 10 هزار بیمه شده است که این قرارداد به صورت حق العمل کاری بوده و مدت آن از تاریخ اول شهریور 94 تا 31 مرداد 95 است. قرارداد سوم نیز برای بیمه تکمیلی بازنشستگانی تأمین اجتماعی است که دو میلیون و 500 هزار بیمه شده را تحت پوشش قرار میدهد.
مدیرعامل بیمه آتیه سازان حافظ با اشاره به اینکه با تعداد بیمههای خرد حدود شش میلیون و 500 هزار نفر تحت پوشش بیمه آتیه سازان حافظ هستند، افزود: این شرکت از طریق 9 هزار و 500 مرکز قرارداد، 1200 نمایندگی، و 50 شعبه ارائه خدمت در سراسر کشور خدماتی و تمام همو غم ما برای سرویس دهی مطلوب است اما قطعاً کاستیهایی نیز وجود دارد.
ادیانی بیان کرد: در تمام مراکز تلاش کردیم امکانی ایجاد کنیم که از طریق صندوق پیشنهادات و انتقادات بتوانیم از نظرات مردمی مطلع شویم همچنین مرکز تلفنی طی دو هفته آینده راه اندازی میشود که بتواند به صورت تلفنی پاسخگوی سوالات مردمی باشد و شماره تلفن آن نیز طی روزهای آینده اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برای پرسنل سازمان بهزیستی قرارداد بیمه تکمیلی امضا شده است، گفت: در حال رایزنی با مسئولان این سازمان برای بحث قرارداد بیمه تکمیلی مددجویان بهزیستی هستیم.
مدیرعامل بیمه آتیه سازان حافظ در توضیح انواع قراردادهای منعقد شده با سه سازمان بازنشستگی کشوری، تأمین اجتماعی و وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: سرانهای که برای بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت میشود از لحاظ تعرفه براساس تعرفه اعمالی سال 94 است ولی سقف دار بوده و نمیتوانیم بیش از سقف قرارداد ببندیم. در قرارداد بازنشستگی کشوری که به صورت صندوقی است رعایت سقف 7 و 14 میلیون در اعمال جراحی الزامی است و براساس تعرفه کشوری صورت میگیرد. اما در مورد آموزش وپرورش بدون سقف بوده و مبتنی بر تعرفه سال 94 است.
ادیانی با اشاره به اینکه هر سه گروه بیمه شدگان برای بیماران خاص در حال تشکیل پرونده هستیم، گفت: در مورد بیماران خاص سقفی که با گروهها قرارداد بستیم به صورت بازتری انجام میشود. ضمن اینکه در مدل قرارداد صندوق بازنشستگی کشوری و وزارت آموزش و پرورش سقف اعتبارات و مدل تعرفهها براساس انتخاب خودشان است.
وی افزود: از قرارداد سال گذشته آموزش و پرورش حدود 155 میلیارد تومان طلبکار هستیم که طبیعتاً خدمات دهی برخی بیمارستانها را تحت تأثیر قرار میدهد و در مذاکرات برای قرارداد جدید پرداخت این مبلغ دیده شده و تفاهم سیستمی صورت گرفته است. اما در قرارداد جدید با آنها به روز هستیم.
مدیرعامل بیمه آتیهسازان حافظ همچنین عنوان کرد: ایراد قرارداد بازنشستگی کشوری مربوط به پرداخت بیمهگر به بیمارستانهاست در مدل قرارداد ما با این صندوق اسناد پزشکی باید حتماً رسیدگی شود، ناظران تأیید کنند و مبالغ به صورت جمعبندی شده به صندوق بازنشستگی بازگردند. این فرآیند سه تا چهار ماه به طول میانجامد و در برخی موارد باعث نارضایتی مراکز درمانی نسبت به شرکت ما میشود.
دیانی با بیان اینکه پرداخت خسارت به بیمه شدگان حدود 10 تا 15 روز طول میکشد، گفت: بیشترین خسارتی که از سوی شرکت به بیمهشدگان بازمیگردد در درجه اول مربوط به بیماری آب مروارید و در مراتب بعدی به بیماریهای قلبی و بیماریهای خاص تعلق میگیرد اما بیشترین مراجعات به درمان سرپایی و درمان بستری تنها 3 درصد را دربرمیگیرد.
وی خاطرنشان کرد: پرداختهای ما براساس انواع قرارداد به مراکز درمانی متفاوت است تمایل ما پرداخت 60 درصد هزینه از ابتدا است اگرچه ممکن است مقرون به صرفه نباشد اما از حیث خدمترسانی و رضایتمندی مشتریان برای ما بهتر است. ضمن اینکه بیمه شدگان ما در حال افزایش هستند و میزان انصرافیها بسیار کم است.
مدیرعامل بیمه آتیه سازان حافظ با اشاره به اینکه تا مهرماه پرداختیهای دو گروه سازمان بازنشستگی کشوری و تأمین اجتماعی انجام شده است، افزود: پرداخت بدهیهای ما به مراکز طرف قرارداد بیمارستانی بستگی به زمان تحویل اسناد پزشکی دارد اما به طور میانگین ماهیانه 100 میلیارد تومان چک به حساب بیمارستانها کشیده میشود.
ادیانی در پایان گفت: بدهیهای ما در مقابل طلب ما ناچیز است و خوشبختانه در حال حاضر در بهترین فضای کاری خود هستیم و با گسترش فعالیتها میتوانیم به بحثهایی همچون توریسمدرمانی نیز وارد شویم.
ارسال نظر