به گزارش پارس،به نقل از ایرنامحله هرندی؛پارک حقانی،حالا دیگر با اتفاقاتی که نشان از عادی شدن یک معضل اجتماعی با نام اعتیاد دارد این روزها بیشتر از همیشه نگاه ها را متوجه خود می کند زمانی که ساکنان محله را به ستوه می آورد و آنها را بر آن می دارد تا با به آتش کشاندن چادرهای معتادین متجاهر و کارتن خواب های این محل خود چاره ای بی اندیشند بر این معضل.

چاره ای که قطعا از سرناچاری است چرا که اگر شهرداری، نیروی انتظامی یا هر مرجع مرتبط با جمع آوری و بازپروری معتادان ، صحیح و به موقع و بنیادی وارد عمل شوند اینچنین کاسه صبر مردم محله را هم لبریز نمی کند تا خود با عملی همچون به آتش کشاندن چادرهای معتادینی که اعتیاد را همانند آب خوردن عادی می دانند ، قاطعیت در برخورد با یک معضل را به رخ مراجع مربوط برسانند. 
اتفاقات پی در پی و سریالی بوستان حقانی محله هرندی که جزء ناحیه چهار منطقه 12 شهرداری تهران است از ابتدای سال جاری و به دنبال هجوم بی سابقه افراد معتاد از تمامی نقاط شهر به این مکان، آغاز شد و حالا این مکان ناگفته های بسیاری را در خود جای داده است که مشاهدات عینی رهگذران و ساکنین محل تنها بخشی از این ناگفته هاست ، ناگفته هایی که ساکنان محل نظاره گر آنند و در نهایت آنها را وامی دارد چادرهای معتادین را به شعله های آتش بکشانند تا نقطه اوجی بر اتفاقات و ناگواری های محله هرندی باشد. 
حال روز شمار اتفاقات بوستان حقانی محله هرندی را خبرنگار ایرنا با حضور در این منطقه و مشاهدات عینی خود روایت می کند ، روایتی دردناک که حکایت از عادی شدن اعتیاد و خرید و فروش انواع مواد مخدری که حالا دیگر مدت هاست از مرز مواد مخدر سنتی و شناخته شده به سمت مواد مخدر صنعتی متنوعی که گاه سازندگان همین مواد مخدر جدید، ابداعاتی و ترکیباتی از خود نشان می دهند که حاصلش ویرانگری چند برابری آنهاست. 
* سه شنبه دوازدهم آبان؛ ساعت 10 صبح 
در امتداد خیابان هرندی، بوستان های خواجوی کرمانی، بهاران، حقانی و هرندی وجود دارد، پس از عبور از بوستان های خواجوی کرمانی و بهاران زمانی که به بوستان حقانی و هرندی نزدیک می شوی کم کم احساس نا امنی و دلشوره تمام وجودت را فرا می گیرد، درست در کنار تابلوی بوستان حقانی، کمتر از چند قدم آنطرف تر ماجرای های روزانه و پیوسته و عادی شده اعتیاد در محله هرندی را می توانی شاهد باشی؛ چهار مرد و سه زن معتاد با نگاهی خیره به هم مشغول داد و ستد مواد مخدر به طور آزادانه هستند و چند متر آنطرف تر نیز دو نفر کارتن خواب سر در سطل زباله کرده و تکه غذایی را جستجو می کنند. 
به گفته یکی از اهالی محله هرندی، معتادان متجاهر و کارتن های خواب ساکن در سه بوستان دیگر منطقه توسط عوامل انتظامی و شهرداری جمع آوری شده اند و به همین دلیل شاهد حضور گسترده این افراد در محوطه بوستان حقانی هستیم. 
بر روی چمن های بوستان حقانی فردی با ظاهری ژولیده و چهره ای رنگ پریده دراز کشیده، نزدیکش که می روم تکانی می خورد تا نشان دهد متوجه حضورم شده است، نامش را که می پرسم با صدایی ضعیف و لرزان جواب می دهد و بی درنگ می گوید ؛'داداش خیلی گشنمه پنج تومن داری بهم بدی'، در این اندیشه که به نظرم رسید گویا در ازای اینکه از محدوده اش عبور کرده ای باید پولی را بدهی از او عبور می کنم،به موازات پارک که به راهت ادامه می دهی دوربین های نظارتی شهرداری و پلیس راهور (طرح ترافیک) در خیابان نصب است و رانندگان نیز برای تردد دراین منطقه، بخشی از شماره پلاک خودرو را با برچسب و یا گل مخفی کرده تا جریمه نشوند. 
در انتهای ضلع شرقی بوستان آرایشگاه مردانه ای قرار دارد، با آرایشگر ارمنی آن در مورد وضعیت پارک و معتادان، هم صحبت می شوم؛ خود را گئورگ معرفی کرده و می گوید: چیزی که می بینید حقیقت دارد تا چشم کار می کند دراین بوستان معتاد و کارتن خواب می بینی. 
وی درمورد اقدامات پلیس و نهاد های دیگر در رابطه با این معضل نیز می افزاید: پلیس و گشتی ها در محل حضور دارند ولی توجهی به افراد معتاد نداشته و تلاش ما برای پاکسازی این محل از وجود موادفروشان و معتادان تاکنون نتیجه ای نداشته است. 
گئورگ افزود: چندین بار با پلیس از طریق سامانه 110 تماس گرفتیم که نتیجه ای در بر نداشت حتی پیگیری اهالی محل از طریق سامانه 197 نیروی انتظامی نیز نتیجه ای نداشته، انگار اینجا آخر دنیاست که کسی از آن خبر ندارد. 
وی همچنین گفت: معتادان در این پارک به طور جمعی زندگی می کنند و اگر شما به قسمت لوازم بازی کودکان این پارک نیز بروید چیزی جز اسباب و لوازم اعتیاد نمی بینید. 
گئورگ با انتقاد از نبود امنیت در محله هرندی افزود: چند ماه پیش نو عروسی جوان در خانه خود توسط معتادان مورد تعرض قرار گرفت و تمام طلا و جواهراتش نیز به سرقت رفت. 
مادری که فرزند خردسال خود را به همراه دارد و از اهالی محله هرندی است نیز درخصوص وضعیت این محله می گوید؛ مدت هاست با همسر خود قصد ترک این محل و فروش خانه خود را داریم که متاسفانه به دلیل تجمع معتادان در این محل و همچنین نبود امنیت و آرامش کسی حاضر به خرید خانه حتی با قیمتی پایین تر از ارزش واقعی آن نیست. 
وی که خود را اکبری معرفی می کند با اشاره به وضعیت اسفبار محله هرندی می افزاید: در پارک حقانی کیوسک پلیس وجود ندارد و من بارها دیدم که گشت های پلیس با بی خیالی از کنار این افراد رد می شود و همیشه این سوال وجود دارد که چرا پلیس این افراد مواد فروش را دستگیر نمی کند.؟! در محله هرندی مواد فروشان با آسودگی خیال مواد مخدر به معتادان ی فروشند و با وجود حضور پلیس ابایی از این کار ندارند. 
نادر یکی دیگر از اهالی محل است او بارها با معتادان این پارک که قصد مزاحمت و تعرض به اموال مردم را داشته اند در گیر شده است، وی پای راست خود که در درگیری با معتادان و بر اثر ضربات چاقو مجروح شده را نشان می دهد و می افزاید: ناموس محله ناموس من است. 
نادر در ادامه مدعی شد که ماموران پلیس به دلیل دریافت پول از موادفروشان و معتادان با آنها برخوردی نمی کنند و به همین دلیل این بوستان به مکان امنی برای فعالیت و تجمع فروشندگان موادمخدر و معتادین خیابانی شده است. 
وی ادعا کرد که موادفروشان با پرداخت مبالغی (رشوه) به ماموران پلیس زمینه ادامه حضور خود در محل را فراهم می کنند و بارها شاهد بوده ام که این افراد خلافکار مبالغی را به ماموران نیروی انتظامی پرداخت کرده اند. 
یکی دیگر از اهالی نیز مشکلات این محله را ناشی از سو مدیریت شهرداری و نیروی انتظامی دانست و گفت: 90 درصد مشکلات محله هرندی از سومدیریت این دو نهاد شهری است. 
احمد کثیری که از معتمدین محله هرندی است نیز دراین خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: وضعیت بوستان حقانی در محله هرندی بسیار نامناسب و تاسف بار است، با اینکه کشیدن قلیان در پارک و اماکن عمومی ممنوع است ، مصرف انواع مواد مخدر از جمله شیشه در بوستان حقانی به صورت آزادانه انجام می شود. 
حمید یکی از کسبه محله هرندی نیز می گوید: امکان پیاده روی در پارک وجود ندارد و معتادان به محض تشخیص غریبه ها در پارک آن ها را مورد ضرب و شتم قرار داده و اموالشان را به سرقت می برند. 
هر چند با این گفته های حمید نسبت به پیاده روی در پارک کمی تعلل دارم اما به همراه چند تن از اهالی محل با سه دستگاه موتور سیکلت به داخل پارک می رویم که در کنار هر بوته و درختی در پارک و حتی چمن ها چادر ها برافراشته و بساط تزریق و مصرف شیشه و کراک، داغ بود. 
در قسمت دیگر پارک انواع موادمخدر و ابزار موردنیاز برای مصرف آن از جمله شیشه، کراک و پایپ به طور علنی به فروش می رسد، از فروشنده قیمت پایپ را جویا می شوم که در این لحظه می گوید: سه هزار تومنه؛ فروشنده دیگری می گوید: بیا داداش، هزار و پونصد تومنه پایپ، اون داره گرون می فروشه. 
بر روی نیمکت و کنار جداول معتادان به صورت دسته های سه تا چهار نفره مشغول تزریق و یا کشیدن شیشه هستند، از کنار چادری در پارک رد شدم که پیرمردی در مقابل آن به من گفت: بیا هرچه که میخواهی حتی ..... فقط با 5 هزار تومن برایت فراهم می کنم. 
روز به پایان خود رسیده است تا سیاهی های روزگار این پارک با سیاهی شب همراه شود و من نیز با این اندیشه راهی خانه می شوم که اعتیاد که اینگونه عادی و معمول می شود به دنبال اش چه معضلات اجتماعی دردناکتری ظاهر می شود زمانی که در کنار عادی شدن خرید و فروش مواد و وارد شدن زنان و دختران به این گرداب تن فروشی هم عادی شده است. 
* دوشنبه 18 آبان ماه 
ساعت 11 و 30 دقیقه صبح، معتادان و کارتن خواب ها در بوستان حقانی حضوری گسترده دارند.افرادی ناشناس با چوب به آنها حمله کرده و با انداختن کبریت روشن روی چادرها و وسایل شان، همه چیز را آتش زدند. 
یکی از شاهدان عینی که در اطراف پارک حضور داشت، می گوید: همان اطراف بودم که صدای داد و فریاد از داخل پارک شنیده شد؛ گروهی را دیدم که با چوب و چماق در حال رفتن به سمت معتادان و کارتن خواب های داخل پارک هستند. 
وی که حاضر به افشای نام خود نبود، افزود: این افراد با چوب معتادان را می زنند و آن ها را از داخل چادرها بیرون رانده و وسایلشان را آتش زدند. 
به گفته شاهدان عینی، با وجود استقرار خودروهای کلانتری ١١٦ مولوی در اطراف بوستان حقانی، ماموران نیروی انتظامی هیچ گونه واکنشی نسبت به این اقدام گروه ناشناس که گفته می شود ساکنان محل و همسایه ها بودند، انجام ندادند. 
برخی از اهالی محل مدعی بودند که اقدام مردم در حمله به معتادان و کارتن خواب های بوستان حقانی با تحریک عوامل و ماموران نیروی انتظامی انجام شده است. 
احمد کثیری از اهالی و معتمدین محله هرندی با رد این شایعه به خبرنگار ایرنا گفت: در پی شکل گیری این ماجرا حدود 50 تا 70 نفر از اهالی چندین محله اطراف پارک حقانی به منظور پاکسازی محله هرندی از وجود افراد معتاد در این مکان جمع شدند. 
وی با اشاره به اینکه پیش از این حرکت خودجوش اهالی محل، با ریاست کلانتری 116 مولوی و مسئولان شهرداری منطقه 12 هماهنگی لازم انجام شده بود، گفت: با توجه به استقرار و ماندگاری معتادان از اول امسال تاکنون در این پارک، اهالی محله هرندی برای چندمین بار اقدام به آتش زدن چادرهای مشمایی افراد معتاد ساکن در این مکان کردند. 
کثیری با بیان اینکهافراد معتاد فضای نا امن و پر از دلهره ای برای اهالی محله ایجاد کرده اند، گفت: در طول این مدت بارها خودروها و خانه های اهالی محل توسط معتادین مورد سرقت قرار گرفته است. 
پای صحبت های فردی معتاد به نام موسی نشستیم که وی در مورد حمله افراد ناشناس به معتادان در روز 18 آبان گفت: در پارک بودیم که در یک لحظه حدود 100 صد نفر به ما حمله کردند و بعد از کتک کاری، چادرهایمان را آتش زدند. 
وی افزود: واسه چی ما رو زدن، اونم با چوب و چماق، مگه ما مجرمیم. ما مریضیم آقا جون... یه معتاد بیماره ، من خلاف نکردم که پلیس منو بخواد بگیره. 
علی، جوانی 24 ساله ای که شیشه مصرف می کند نیز در خصوص این حادثه به خبرنگار ایرنا گفت: نشسته بودم تو چادر که با چوب زدند تو سرم، چشامو وا کردم دیدم رو زمین افتادم و دود زیادی همه جا رو فراگرفته. 
وی افزود: چرا یک جا واسه ما نمیدن بریم کپه مرگ مون رو اونجا بزاریم، چرا باید اینجا سگ لرزه بزنیم اخه اینم شد زندگی! 
** چهارشنبه 20 آبان ماه 
یکی از اهالی محله هرندی که حاضر به افشای نامش نبود، گفت: از صبح امروز تاکنون تعداد هشت دستگاه اتوبوس نیروی انتظامی در این محل حاضر شده و معتادان مستقر در این محل را جمع آوری و به کمپ های مخصوص ترک اعتیاد انتقال دادند. 
نگهبان مستقر در پارک حقانی نیز در این رابطه به خبرنگار ایرنا گفت: در طول سال چندین بار نیروی انتظامی با حضور در این محل اقدام به جمع آوری معتادان می کنند که با یک روز فاصله فردای همان روز نفرات دستگیر شده را در این پارک می بینم. 
محمد که فردی معتاد است با اشاره به دوربین های مددجویان اجتماعی که تمامی اتفاقات چهارشنبه را ثبت کرده اند، افزود: ساعت شش صبح بود که هشت تا اتوبوس از طرف پلیس اومد معتادا رو جمع کرد و برد. 
وی به آتش کشیدن مجدد چادرها در صبح چهارشنبه اشاره کرد و گفت: ماموران نیروی انتظامی صبح امروز ریختند، زدند و جمع کردند. 
یکی از اهالی محل با اشاره به اینکه پیش از این نیز نیروی انتظامی اقدام به جمع آوری معتادان پارک حقانی کرده است، گفت: در اوایل امسال حدود 15 اتوبوس،نیروی انتظامی افراد معتاد در مناطق مختلف شهر از جمله جوادیه، میدان امام حسین و خزانه توسط جمع آوری کردند که فردای همان روز این افراد دوباره آزاد شده و به این مناطق برگشتند. 
** چهارشنبه ها، روز تنش 
در ادامه تحقیق میدانی خبرنگار ایرنا کاشف به عمل آمد که کمک های مردمی و خیرین که شامل پتو، لباس، مواد غذایی و مایحتاج روزانه است چهارشنبه شب ها بین افراد معتاد توزیع می شود و بنا بر نظر ساکنین محل، همین اقدام علاوه بر اینکه عاملی می شود برای تنش ، باعث می شود به نوعی به ماندگاری معتادان در این محله رسمیت داده شود و همه دوست دارند در این پاتوق بمانند. 
کثیری یکی از ساکنین محل با انتقاد از افراد نیکوکاری که شب های چهارشنبه اقدام به توزیع مواد غذایی، البسه، وسایل شخصی مانند مسواک و خمیردندان، پتو و حتی تامین آرایشگر برای معتادان مستقر در پارک حقانی می کنند، گفت: حضور این افراد خیر و چهره های سرشناس فرهنگی و هنری و همچنین سازمان مردم نهاد در این مکان از نظر اهالی محل چندان صحیح نیست چرا که موجب می شود این معتادان بسیاری در این مکان جمع شده و به نوعی پاتوق شود. 
نادر یکی دیگر از اهالی محله هرندی به خبرنگار ایرنا گفت: بهتر است این افراد خیر به جای این اقدام خیرخواهانه، کمپی برای ترک اعتیاد این افراد تهیه کنند. 
کثیری نیز حرف نادر را تایید می کند و می افزاید: فردی به نام حیدری که مسئول یکی از تشکل های مردم نهاد در توزیع مواد غذایی به معتادان این پارک است در قبال این موضوع مدعی شد که مکانی را به همین منظور تهیه کردند ولی به دلیل گران بودن از خرید آن صرفه نظر کردند. 
محمد که به مصرف شیشه اعتیاد دارد، شایعه کارهای تبلیغاتی مسئول خیرین( حیدری) که برای رسیدن به کرسی مجلس به معتادان کارتن خواب کمک می کند را رد کرده و ادامه می دهد: تمامی این خانه های اطراف پارک، منزل مواد فروشانی است که همه از اهالی این محل هستند.
** اعتراض اهالی محل به کمک افراد خیر به معتادان کارتن خواب 
شامگاه چهارشنبه 20 آبان، ساعت 10 و 30 دقیقه تعداد 60 نفر از اهالی محله هرندی در اعتراض به کمک های مردمی و خیرین به افراد معتاد کارتن خواب در مقابل پارک حقانی تجمع کردند. 
این عده با در دست داشتن پلاکارد و دست نوشته های «امنیت و آرامش می خواهیم» ، «ما چماقدار نیستیم اهالی محل هستیم» 
، «حرمت شهید هرندی این است؟» اعتراض خود را نسبت به این امر نشان دادند. 
در این تجمع که با دخالت پلیس و کلانتری 116 مولوی پایان یافت اهالی محل اجازه کمک رسانی خیرین به معتادان را ندادند و حتی غذاهای گرم که از سوی خیرین برای معتادان آورده شده بود، در بین آن ها توزیع نشد. 
در حالی که یک دستگاه ون فوریتهای خدمات اجتماعی شهرداری تهران نیز در محله حاضر بود یکی از مسئولین امر در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: مسئولیت نیروهای فوریت خدمات اجتماعی شهرداری تهران این است که معتادان خیابانی ، متکدیان و کارتن خوابها را از سطح شهر جمع اوری کند. 
وی افزود: به افرادی که توانایی نگهداری از خودشان را دارند،غذای گرم و سرپناهی برای یک شب داده می شود. 
این مسئول خدمات اجتماعی گفت: افراد دارای بیماری حاد و عفونی که توانایی انجام مراحل درمانی خود را ندارند، شهرداری تهران هزینه ساماندهی و درمان آنان را به عهده می گیرد. 
وی با اشاره به اینکه هیج اجبار و زوری در اعزام افراد معتاد به کمپ ها نداریم افزود: معتادانی که با خود اظهاری از اعتیاد به ما معرفی می شوند بر حسب وظیفه به مراکز و کمپ های درمانی ترک اعتیاد اعزام می شوند. 

* مسئولان شهرداری تهران در خصوص وقایع محله هرندی و بوستان حقانی چه می گویند 
عابد ملکی شهردار منطقه 12 در خصوص حوادث بوستان حقانی به خبرنگار ایرنا گفت: حدود ساعت 11 صبح روز دوشنبه 18 آبان ماه نزدیک به 40 نفر از ساکنان محله با چوب به کارتن خواب های ساکن در بوستان حقانی حمله و آنها را به سمت جنوب بوستان و نقاط دورتر از بخش مسکونی هدایت کردند و سپس وسایل و چادرهای آنها را به آتش کشیدند. 
وی علت وقوع این حادثه را پررنگ شدن موضوع محله هرندی، آسیب های اجتماعی و مساله کارتن خوابی و معتادان دانست و خاطرنشان کرد: در نتیجه افرادی که در آن محله زندگی می کنند و هویت خود را با این مسایل درگیر می بینند حوادث این چنینی رخ می دهد که از منظر جامعه شناسی قابل تامل است. 
به گفته ملکی، چادرهای معتادان اجاره ای بوده و توسط افراد مواد فروش به طور روزانه به آنها اجاره داده می شود. 
وی با اشاره به حضور نیروی انتظامی و آتش نشانی در زمان وقوع این حادثه تاکید کرد: شهرداری منطقه 12 پس از وقوع این حادثه تلاش زیادی را برای برقراری نظم و امنیت در منطقه انجام داده است. 
* بهسازی و پاکسازی محله هرندی حداقل 15 سال زمان نیاز دارد 
فرزاد هوشیار پارسیان مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران نیز در خصوص شرایط خاص محله هرندی و حادثه آتش زدن چادر کارتن خواب های محله گفت: باید برای حل این معضل و خروج کارتن خواب ها از محله هرندی سعه صدر داشته باشیم تا آنان به تدریج از این محله خارج شوند. 
وی با اشاره به وجود بیش از هشت هزار پلاک آبی(معمولی و فاقد مشکل) در محله هرندی افزود: ما توانستیم این پلاک ها را تبدیل به هشت بلوک کنیم که از این تعداد شش بلوک پاک و دو بلوک نیازمند نظارت و ساماندهی است. 
وی افزود: در بررسی خانه به خانه در محله هرندی 700 پلاک قرمز(مشکل دار) نیازمند مداخله شناسایی شد. 
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران اظهار کرد: معضل محله هرندی، موضوع یکی دو سال گذشته نیست بلکه آسیب های این محله از حدود 400 سال گذشته شکل گرفته و شکل مدرن آسیب این محله مربوط به 50 سال گذشته است. 
وی با بیان اینکه نمی توان همچون دهه 70 با بلدوزر و دستگاه های امنیتی و پلیسی و به وسیله خراب کردن خانه ها و بیرون کردن ساکنان آن، آسیب های این منطقه را از بین برد افزود: با این اقدامات آسیب های محله هرندی به سایر مناطق شهر تهران منتقل می شود. 
هوشیار ادامه داد: من با موضوع برخورد امنیتی با آسیب های اجتماعی محله هرندی مخالفم و در این زمینه باید مداخله اجتماعی طراحی شود. 
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: اگر آسیب های اجتماعی در این منطقه از جمله جرم، جنایت، اعتیاد را از بین ببریم، آسیب های اجتماعی در مناطق دیگر شهر تهران نیز کاهش پیدا می کند. 
هوشیار پارسیان با بیان اینکه بهسازی و ساماندهی محله هرندی حداقل 15سال زمان نیاز دارد گفت: در محله هرندی، هفت خوشه کنشی مشخص و سهم هر یک از نهادها از جمله پلیس و قضایی مشخص و به شورای اسلامی شهر تهران ارایه شده و منتظر اعلام نظر مسئولان ذیربط در این باره هستیم. 
وی بهسازی اجتماعی در مناطق جنوبی بازار و عودلاجان را از دیگر اقدامات آتی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران عنوان کرد. 
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران افزود: در حال حاضر 50 طلبه در قالب قرارگاه جهادی مستقر در محله هرندی، کارتن خواب های این محله را جمع آوری کرده و در مددسراها اسکان می دهند. 

* اظهارنظر مقامات فرماندهی انتظامی تهران در خصوص وقایع بوستان حقانی 
سرهنگ جلیل موقوفه ای سرکلانتر هفتم پلیس تهران بزرگ نیز با اشاره به شرایط ویژه محله هرندی و حوادث اخیر روی داده در بوستان حقانی به خبرنگار ایرنا گفت: این محله از سال 1342 پاتوقی برای معتادان بوده و مشکلی مربوط به امروز و یا دیروز نیست. 
وی تصریح کرد: در هر شهری، محله ای آلوده و حاشیه ای وجود دارد که محدوده منطقه 12 و محلات هرندی و شوش به دلیل بافت ویژه خود و وجود خانه های مجردی و کارگری و حضور اتباع افغان و مهاجر نیز از جمله مناطق آلوده و دارای آسیب پایتخت محسوب می شود. 
سرهنگ موقوفه ای با اشاره به پاکسازی منطقه شوش و سه بوستان دیگر واقع در خیابان هرندی از حضور معتادین متجاهر و کارتن خواب ها افزود: پلیس تهران بزرگ این توانایی را دارد که ظرف 48 ساعت 95 درصد معتادان را از سطح شهر جمع آوری کند. 
وی با بیان اینکه ظرفیت کمپ های ترک اعتیاد پایتخت کمتر از پنج هزار نفر است افزود: پاکسازی پارک حقانی برای پلیس کاری آسان است اما با این کار معتادان به کوچه های اطراف رفته و مشکلات بیشتری برای مردم محل ایجاد می کنند. 
سرکلانتر هفتم پلیس تهران بزرگ با تکذیب برخی شایعات مطرح شده مبنی بر اهمال نیروهای پلیس در برخورد با تخلفات و آسیب های موجود در منطقه هرندی و دریافت رشوه از موادفروشان حاضر در بوستان حقانی، تاکید کرد: گروه ویژه پلیس ضربت برای برخورد با عاملان و فروشندگان مواد مخدر در محدوده بازار و محله شوش حضور موثر و فعال دارند. 
وی افزود: ماموران گروه ضربت به طور متوسط روزانه 25 مواد فروش خرد را شناسایی و دستگیر می کند. 
سرهنگ موقوفه ای به آمار کشفیات موادمخدر از ابتدای مهر ماه سال جاری تا انتهای ماه آبان در این محله اشاره کرد و افزود: در این مدت 9 کیلوگرم هروئین و یک کیلوگرم شیشه از مواد فروشان خرد در این منطقه کشف و ضبط شده است. 
وی در خصوص اقدام اخیر اهالی منطقه هرندی درآتش زدن چادرها و محل اقامت معتادین و کارتن خواب های بوستان حقانی نیز گفت: نیروی انتظامی هیچگونه نقشی در شکل گیری این حرکت خودجوش نداشته و به محض اطلاع از وقوع این حادثه ماموران پلیس با حضور در محل، ضمن برقراری نظم، اقدام به پاکسازی محل با همکاری عوامل شهرداری کردند. 
این مقام انتظامی گفت: پلیس به وظیفه خود در راستای دستگیری عاملان تهیه و توزیع مواد مخدر در این منطقه عمل می کند اما متاسفانه خرده فروشان پس از دستگیری و طی دوران محکومیت آزاد شده و دوباره دست به این عمل می زنند. 
سرهنگ موقوفه ای در خصوص جمع اوری و انتقال گروهی از معتادین و کارتن خواب های بوستان هرندی نیز اظهار کرد: این اقدام توسط ستاد مبارزه با موادمخدر پلیس تهران بزرگ و به منظور پاکسازی این بوستان از حضور معتادان متجاهر و کارتن خواب ها با استفاده از هشت دستگاه اتوبوس انجام شد. 
به گفته سرکلانتر هفتم پلیس تهران بزرگ، دراین عملیات 285 معتاد متجاهر و کارتن خواب شامل 260 مرد و 25 زن جمع آوری و به یکی از مراکز نگهداری و ترک معتادان در حوالی شهر تهران انتقال داده شدند. 

* و اما به نظر می رسد کلاف سر درگم اتفاقات محله هرندی و پارک حقانی هر روز پیچیده تر می شود چرا که با وجود اتفاقات ناگواری که از اول سال جاری به وجود آمد و در این چند وقت اخیر به اوج خود رسید حرکتی درخور در زمینه رفع اساسی مشکلات از سوی نهاد های ذیربط انجام نشده است و وعده وعید ها از سوی مسئولان در خصوص حل مشکل اهالی محله هرندی و ایجاد کمپ برای معتادان همچنان ادامه دارد. 
اینجا آخر درد و مشکل و معضل است که دیگر پایانی بر آن نیست و پرده ها کنار رفته اند، هیچ چیز پنهان نیست تا چشم کار می کند اعتیاد است و تبعاتش، نه از وعده و وعیدها کاری بر می آید و نه از اقدامات سطحی و چرخه ای گردآوری و رهایی که به فاصله زمانی اندکی ماجرا از سرگرفته می شود بلکه برای برون رفت از این معضل باید طرحی نو در پیش گرفت.