به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری ایسنا فریبا اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه همدان، اظهار کرد: بدون هیچ‌گونه اقدامی برای تعیین جنسیت فرزند، احتمال آن که جنسیت مورد نظر متولد شود، 50 درصد است، اما با مصرف داروهای خاص به همراه بعضی رژیم‌های تغذیه‌ای این احتمال تا 80 درصد افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: یکی از روش‌های مطمئن در تعیین جنسیت روش‌های آزمایشگاهی و IVF است که در آن کنترل تخمک‌گذاری در اختیار پزشک است.

اسدی افزود: در روش آزمایشگاهی اسپرم‌ها را شست‌وشو می‌دهند و اسپرم خاصی را برداشته و نوع آن را انتخاب می‌کنند. در این روش به طور حتم جنسیت فرزند همان چیزی می‌شود که پدر و مادر خواستار هستند.

وی تاکید کرد: اگرچه با کمک روش آزمایشگاهی می‌توان جنسیت فرزند را از پیش تعیین کرد، اما هزینه‌های بسیار گزاف آن این شانس را از بسیاری افراد گرفته است.

وی در خصوص عوارض ناشی از روش‌های آزمایشگاهی اظهار کرد: چون در روش آزمایشگاهی از داروهای شیمیایی استفاده می‌شود، بنابراین احتمال سقط جنین و اثرات جانبی بر روی تخمدان‌ها افزایش می‌یابد.

این کارشناس مامایی با بیان اینکه در بیمارستان فاطمیه همدان نیز تعیین جنسیت آزمایشگاهی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: علاوه بر روش آزمایشگاهی، رژیم‌های خاص غذایی نیز تاحدودی در تعیین جنسیت موثر است. به عنوان مثال زمانی‌که محیط بدن قلیایی و گرم باشد، احتمال تولد نوزاد پسر بالا رفته و زمانی‌که محیط بدن اسیدی شود احتمال تولد نوزاد دختر افزایش می‌یابد.

وی گفت: خوراکی‌های گرم مانند خرما، فلفل و مصرف پتاسیم در قلیایی کردن بدن نقش دارند و لبنیات، کلسیم، منیزیم و ترشیجات نیز در اسیدی کردن محیط بدن موثر است.

اسدی در پایان توصیه کرد: اگرچه تعیین جنسیت برای بعضی افراد بسیار لذت‌بخش و با اهمیت است، اما آنچه که خداوند می‌پسندد همیشه مطلوب‌تر است.