روتیتر
اختصاص ظرفیت استخدامی هلال احمر به شعب و پایگاههای امدادی
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با اشاره به اختصاص ظرفیت استخدامی جمعیت هلال احمر به شعب و پایگاهها، گفت: این جمعیت به دنبال تقویت نیروها در پایگاهها و شعب این جمعیت در شهرستانهای مختلف است و به همین منظور ظرفیت استخدامی به شعب و پایگاهها اختصاص مییابد.
به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری ایسنا دکتر سیدحمید جمالالدینی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر سازمانی خوشنام و مردم نهاد است، اظهارداشت: نظر و آراء مردم در انتخاب اعضا، مدیران و رئیس جمعیت هلال احمر تاثیر گذار است؛ چرا که این جمعیت برای مردم و در خدمت مردم است. جمعیت هلال احمر علاوه بر فعالیت 8000 پرسنل از فعالیتهای داوطلبانه امدادگران و جوانان نیز برخوردار است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با اشاره به وظایف جمعیت هلال احمر در داخل و خارج از کشور، افزود: براساس اساسنامه جمعیت هلال احمر، مجلس در حوزههای امداد ونجات و آموزشهای عمومی و همگانی وظایفی را برای این جمعیت در نظر گرفته است. علاوه بر آن در عرصه های بین المللی نیز این جمعیت وظایفی دارد.
به گفته وی، بنابر آمارهای موجود جمعیت هلال احمر ایران به عنوان چند جمعیت برتر دنیا در فدراسیون بین المللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر شناخته شده است و بر این اساس وظایف و تعهداتی را برای انجام ماموریتهای بینالمللی برعهده دارد.
خدمات هلال احمر به مردم ملموس است
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احمر به عنوان نهادی خدمتگزار هر جا که مردم احساس نیاز کنند، حضور پیدا می کند، گفت: جمعیت هلال احمر به عنوان معین دولت به کمک مردم می شتابد.
وی یادآور شد: بخش محدودی از بودجه هلال احمر توسط دولت و بخش اعظمی از بودجه توسط مشارکت های مردمی، وقف و فعالیت های داوطلبانه تامین می شود.
هلال احمر بودجه تبلیغات را در ارائه خدمات به مردم هزینه می کند
جمالالدینی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، با اشاره به اینکه در عملکرد قابل تقدیر امدادگران، جوانان، داوطلبان و همچنین ترویج فرهنگ داوطلبی و... دارد، افزود: هلال احمر به دلیل کمبود شدید بودجه مجبور است این هزینهها را در تهیه دارو برای بیماران خاص، ساخت پایگاههای امداد ونجات و همچنین خریداری آمبولانس صرف کند. رویکرد هلال احمر تبلیغات عملکردی است تا مردم با تمام وجود، ارائه خدمات هلال احمر را احساس کنند.
وی 90 سال فعالیت جمعیت هلال احمر را حاصل خوشنامی این جمعیت مردم نهاد دانست و تاکید کرد: این خوشنامی حاصل فعالیت انسان هایی است که بدون چشم داشت به مردم خدمت می کنند.
به گفته معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر، برگ برنده و سند افتخار هلال احمر اقدامات داوطلبانه اعضا است.
ظرفیت استخدامی هلال احمر به شعب و پایگاهها اختصاص مییابد
جمالالدینی در خصوص اختصاص ظرفیت استخدامی جمعیت هلال احمر به شعب و پایگاه ها، گفت: این جمعیت به دنبال تقویت نیروها در پایگاه ها و شعب این جمعیت در شهرستان های مختلف است و به همین منظور ظرفیت استخدامی به شعب و پایگاه ها اختصاص می یابد.
وی آموزش همگانی را جزئی از وظایف جمعیت هلال احمر عنوان کرد و افزود: به دنبال تحقق شعار «هر خانواده یک امدادگر» هستیم؛ علاوه بر آن آموزشهای عمومی و داوطلبانه نیز به نیروهای امدادگر و داوطلب هلال احمر ارائه می شود.
درخواست از نیروهای کارآمد برای فعالیت داوطلبانه در هلال احمر
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه نیروهای کارآمد می توانند به صورت داوطلبانه ساعاتی از وقت خود به انجام فعالیت های داوطلبانه اختصاص دهند، افزود: حدود 10 میلیون نیروی انسانی وجود دارد که می توان از تجربیات و تخصص آنها در جهت خدمت به مردم و پیشبرد اهداف بشردوستانه هلال احمر استفاده کرد.
وی در خصوص ارائه آموزش های همگانی در رده های سنی مختلف از دبستان تا دانشگاه اشاره و اضافه کرد: بسیاری از آموزش های ارائه شده ساده است و مردم می توانند با رعایت نکات خاصی که به آن ها آموزش داده می شود، از خطرات مصون بمانند.
صداو سیما در ایجاد دغدغه آموزش برای مردم نقش بی بدیلی دارد
جمالالدینی با اشاره به اینکه نخستین مسئله در ارائه آموزشهای همگانی به مردم، ایجاد دغدغه آموزش است، بیان کرد: هلال احمر در حال آماده سازی بسترهای لازم به منظور ارائه آموزشهای همگانی به مردم است و رسانه ملی که همواره حامی و پشتیبان هلال احمر بوده است، میتواند در این زمینه نقش پررنگی ایفا کند.
بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، وی به کشتهها و مجروحان حوادث جادهای در کشور اشاره کرد و گفت: روزانه بین 40 تا 50 نفر بر اثر حوادث جادهای کشته و بیش از 600 تن مجروح میشوند و این در حالیست که می توان با ارائه آموزش های لازم از تعداد کشته ها و مجروحان حوادث کاست.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با اعلام وقوع 6000 مورد سیل در کشور از سال 1360 تا 1390، ابراز داشت: بر اثر وقوع سیل در مدت 30 سال 9000 نفر کشته شدند، 310 هزار خانه تخریب شد و بیش از 2 میلیون نفر متاثر از سیل بودند و این در حالی است که افراد می توانند با رعایت نکات ایمنی از خصرات مصون باشند.
وی خاطرنشان کرد: برای مصونیت از خطرات زلزله باید علاوه بر ظاهر، به ایمن بودن آن نیز توجه کرد تا یک مخاطره به بحران تبدیل نشود.
ارسال نظر