مدیر عامل شرکت متروی تهران :
خط سه در شرایط بحرانی ساخته شد/ افزوده شدن یک میلیون سفر زیرزمینی
هابیل درویشی مدیر عامل شرکت متروی تهران در تست گرم خط سه مترو از ایستگاه شهید بهشتی تا ایستگاه قائم، گفت: خط سه در شرایط بحرانی ساخته شده است.
به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری مهر مدیر عامل شرکت مترو در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تحریم ها در ساخت این مترو بسیار آزار رساننده بود، گفت: در شرایطی این خط ساخته شد که تحریم ها به اوج خود رسیده بود و با توجه به شرایط موجود ما بیش از ۸۵ درصد این مترو را بومی سازی کرده ایم.
درویش تاکید کرد: این مترو از جنوب غرب تهران به شمال شرق تهران کشیده شده است و در صورت تکمیل بیش از یک میلیون سفر درون شهری به سفرهای مترو اضافه خواهد شد.
وی افزود: طول این مسیر ۱۸ کیلومتر است که ما در ساخت آن علاوه بر مسائل تحریم با مشکلات دیگری نظیر قنات های فراوان و سست بودن خاک روبرو بودیم که خوشبختانه با همت مهندسان ایران این پروژه به اتمام رسید.
درویشی در ادامه با بیان اینکه ایستگاه قائم(عج)، عمیقترین ایستگاه مترو است گفت: با وجود به مشکلاتی که اشاره کردم، ما مجبور شدیم در برخی از بخشهای مترو تا ۶۰ متر پایینتر از سطح خیابان برویم که از این نظر این ایستگاه عمیقترین ایستگاه متروی تهران است.
مدیرعامل شرکت متروی تهران در ادامه با بیان اینکه این خط طی چند روز آینده افتتاح میشود، گفت: در قدم اول، ما چهار ایستگاه را افتتاح و مسافرگیری میکنیم؛ مابقی ایستگاهها را نیز به صورت ماهیانه و هر ماه یک ایستگاه افتتاح خواهد شد.
وی افزود: پیشبینی میشود در مرحله بعد ۲۵۰ هزار مسافر و تا پایان سال بیش از یک میلیون سفر از طریق این خط اضافه شود.
درویشی با انتقاد به برخی نگاهها درباره مترو گفت: متاسفانه در کشور ما نگاه به مترو، عمرانی است؛ در حالی که واقعیت امر این است که تنها ۲۰ درصد از عملیات ما، عمرانی است و مابقی آن صنعتی است که این نیاز به حمایت بیشتر و بومیسازی دارد.
مدیرعامل شرکت متروی تهران با بیان این مطلب که خط چهار به طول ۳۷ کیلومتر از آزادگان در ابتدای جاده ساوه شروع میشود و تا ایستگاه قائم(عج) ادامه مییابد، گفت: ما امروز در تست گرم ،ایستگاه شهید بهشتی، ایستگاههای سهرودی، قدوسی، شهید صیاد شیرازی، خواجه عبدالله انصاری، شهید زینالدین، هروی، حسینآباد، نوبنیاد، اقدسیه، شهید بهشتی و قائم(عج) را با مسافر، تست و مسائل آن را بررسی کردهایم و این خط آماده بهرهبرداری کامل است.
وی تصریح کرد: هزینه احداث خط سه مترو، هشت هزار میلیارد بوده که ما به دلیل بهرهگیری از اقتصاد مقاومتی و کار جهادی، این هزینه را به شش هزار میلیارد کاهش دادیم.
درویشی در خاتمه گفت: احداث هزینه خطهایی که امروز مورد آزمایش قرار گرفت، دو هزار میلیارد بوده است.
ارسال نظر