معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان:
«فعالیتهای فرهنگی و هنری اختیاری» زمینه را جهت کسب شایستگیهای لازم برای معلمی فراهم میکند
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان گفت: فعالیتهای فرهنگی و هنری اختیاری و غیر اجباری، زمینه را جهت کسب شایستگیهای لازم برای معلمی فراهم میکند.
~~به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس طی مراسمی در جوار زادگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، مرحله نهایی رقابت 30 هزار دانشجوی دانشگاه فرهنگیان در جشنواره فرهنگی کشور به نقطه پایان خود رسید.
هدف از برگزاری این جشنوارهها، ایجاد زمینه برای مشارکت بیشتر دانشجومعلمان در فعالیتهای داوطلبانه و اختیاری در حوزههای هنری، ادبی و علمی است؛ تا معلمان فردای ایران را برای کسب شایستگیهای معلمی و توانمندیهای فردی تشویق کند.
این مسابقات در 44 رشته در حوزههای فرهنگی، هنری، علمی، قرآنی برگزار میشود که 27 رشته آن در قالب جشنواره فرهنگی همه ساله در دو بخش خواهران و برادران از سطح استانی تا کشوری برگزار میشود.
بنا به اعلام روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، در بیست و پنجمین جشنواره فرهنگی امسال نزدیک به 1000 نفر از دانشجومعلمان سراسر کشور در بخش خواهران و برادران به بخش کشوری راه یافته و به میزبانی استان مرکزی در پردیس شهید باهنر اراک به رقابت پرداختند.
حجتالاسلام والمسلمین صادقزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور در مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: شخصیت معلمان تنها با درس خواندن و گذراندن واحدهای درسی شکل نمیگیرد، بلکه وابسته به فعالیت فرهنگی، هنری و ادبی است.
وی افزود: در دانشگاه فرهنگیان علاوه بر فعالیتهای علمی و پشت سر گذاشتن واحدهای درسی، فعالیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی به عنوان بخشی از فعالیتهای ضروری تعریف شده است و این اقدامات از اساسیترین برنامهریزیهای این دانشگاه محسوب میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور اظهار داشت: فعالیتهای فرهنگی و هنری تنها معطوف به تولیدات هنری نیست بلکه متربیان باید فراتر از آن، توان لذت بردن و درک ابعاد هنری و زیبایی شناختی عالم خلقت را داشته باشند.
حجتالاسلام و المسلمین صادقزاده تصریح کرد: فعالیتهای فرهنگی و هنری اختیاری و غیر اجباری، زمینه را در جهت کسب شایستگیهای لازم برای معلمی فراهم میکند و در این راستا رشد و تربیت ساحت هنری و زیبایی شناختی یکی از ملاکهای اساسی برای معلمی است.
این جشنواره با برگزاری مراسم اختتامیه بخش خواهران که با حضور مسؤلان فرهنگی استانی و کشوری در شهر اراک برگزار شد، به کار خود پایان داد.
اسامی نفرات برتر اعلام شده از سوی کمیته داوران این جشنواره در بخش خواهران:
1.تحقیق و پژوهش- بهاره نیکبخت و مرضیه کیانی از استان چهارمحال و بختیاری
2.مقاله نویسی- آزاده میرزایی از استان تهران
3.نقد و بررسی کتاب- محدثه اقبالی از استان مازندران
4.تلخیص کتاب- مریم صدری از استان قم
5. تولید نرم افزار - طیبه صادقی، خراسان شمالی
6. وبلاگ نویسی- شهلا شکری روزبهانی، لرستان
7. بازی های رایانه ای- فاطمه بختیاری تهران
8. پویا نمایی - زینب رضایی اصفهان
9. شعر- زهرا عموزاده آرایی مازندران
10. داستان نویسی- صدیقه نیرو، بوشهر
11. فیلمنامه نویسی- فاطمه ضیغمی، اصفهان
12. نمایش نامه نویسی- مهشید اصفهانی، مرکزی
13. نشریه دانشجویی مکتوب- زهرا علوی، چهارمحال و بختیاری
14. نشریه الکترونیکی- فریده پسینانی، اصفهان
15. طراحی- فاطمه باقری، اصفهان
16. نقاشی- مریم افتخاری، آذربایجان شرقی
17. خوشنویسی- محبوبه مهدوی منش، اصفهان
18. خط تحریری- مهرخ سطوت، تهران
19. عکاسی- فائزه هاشمی، تهران
20. طراحی پوستر- مژده خرمی، تهران
21. تذهیب- الهه حاجی بابائی، اصفهان
22. معرق- زهرا پاسبان، خراسان رضوی
23. نماهنگ- محدثه شفیع پور، تهران
24. فیلم کوتاه- سعیده بای، گلستان
25. سرود- رشته گروهی، چهارمحال و بختیاری
26. تئاتر صحنه ای- رشته گروهی، خراسان شمالی
27. تئاتر عروسکی- رشته گروهی، خراسان شمالی
ارسال نظر