به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس  مصطفی خاکسار قهرودی در نشست خبری به مناسبت جشن عاطفه ها گفت: پنج هزار پایگاهی که در روز نخست برای جشن عاطفه‌ها برپا می‌شوند، عموما در مراکز امداد و پایگاه‌های شهری و دوهزار پایگاه روز دوم که مصادف با روز جمعه خواهد بود در مصلی‌های نماز جمعه و معابر ورودی شهرها مستقر می شوند.

خاکسار گفت: تعداد پایگاه‌های کمیته امداد که در مرحله نخست جشن برپامی‌شوند به منظور دقت، نظارت و تمرکز بیشتر کاهش یافته و پایگاه‌هایی که توجیه درآمدی مناسب و کافی نداشته‌اند حذف شده‌اند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در خصوص تعداد نیروهای حاضر در جشن عاطفه‌ها نیز تصریح کرد:‌ برای برپایی این جشن حدود ۴۰ هزار نیرو مورد استفاده قرار می‌گیرند که حدود ۳۲ هزار نفر آنان نیروهای افتخاری و مردمی و مابقی نیز از نیروهای رسمی یا غیررسمی این نهاد هستند.

وی تصریح کرد: با توجه به فرارسیدن سال تحصیلی جدید، کمیته امداد وظیفه خود می‌داند که کمک‌های نیکوکاران را جمع‌آوری کند و دراختیار دانش آموزان نیازمند قرار دهد. بر این اساس این نهاد همزمان با شروع سال تحصیلی جدید وجوهات و کمک‌های مردمی را در جشن عاطفه ها جمع آوری و بین دانش آموزان تحت پوشش و نیازمند توزیع می کند.

خاکسار افزود: با هماهنگی که با وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است، مرحله دوم جشن عاطفه‌ها هشتم مهرماه در مدارس و واحدهای آموزشی برگزار خواهد شد و ۴۰ هزار پایگاه در مدارس و مراکز آموزشی آماده جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای دانش‌آموزان نیازمند هستند.

وی با بیان اینکه کمک‌های جمع‌ آوری‌شده در مدارس توسط مدیران و انجمن اولیا و مربیان در همان مدرسه توزیع خواهد شد، گفت: در صورتی که مدرسه‌ای دانش‌آموز نیازمند کمتر داشته باشد، این کمک‌ها در سایر مدارس موردنیاز توزیع می‌شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: کمک‌های جمع آوری شده در مرحله نخست جشن عاطفه‌ها فقط در میان حدود ۳۳۰ هزار دانش‌آموز (هر سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان) توزیع خواهد شد؛ اما کمک‌های جمع آوری شده در مدارس آموزش و پرورش الزاما در اختیار تحت پوششان امداد قرار نمی گیرد بلکه در میان تمامی دانش آموزان نیازمند شناسایی شده توزیع خواهد شد.

خاکسار با بیان اینکه طبق سنوات گذشته کمیته امداد جشن عاطفه ها را با همکاری وزارت آموزش ، پرورش و سازمان بسیج مستضعفین، صدا و سیما در سراسر کشور برگزار می کند، اظهار کرد: بهره‌مندی از امکانات لازم حق همه دانش آموزان است و مردم نیز همواره با اشتیاق مشارکت خود را در این ایام نشان داده‌اند.

وی در خصوص مشارکت‌های مردمی در جشن عاطفه‌های سال گذشته خاطرنشان کرد: جشن عاطفه‌ها سال گذشته در یک مرحله برگزار شد و جمع کمک‌های دریافتی نقدی و غیر نقدی آن حدود ۴۶ میلیارد تومان بوده است که امیدواریم امسال شاهد جمع آوری وجوهات بیشتری از محل برگزاری این جشن باشیم.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد در خصوص مبلغ جمع آوری شده صندوق‌های صدقات سراسر کشور در شش ماهه گذشته عنوان کرد:‌ رقم ۱۳۷ میلیارد تومان در قالب طرح‌های مختلف و متعدد در شش ماهه نخست امسال جمع آوری است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۳ درصدی دارد.

خاکسار در رابطه با امنیت صندوق‌صدقات عنوان کرد: به دنبال یک راه حل اساسی برای ایجاد صندوق‌ صدقات الکترونیکی و ایمن سازی‌های لازم در خصوص دستگاه‌های فعلی صندوق های صدقات هستیم.

وی ادامه داد: برای توسعه و تکثیر این صندوق‌ها در حال حاضر با شرکت‌های تولید کننده آنها در حال مذاکره هستیم و برای ساخت هر صندوق الکترونیکی نیز مبلغی حدود ۵۰۰ هزار تومان هزینه پیش بینی می‌شود.

خاکسار قهرودی ادامه داد: اکنون تعداد صندوق‌های الکترونیکی در تهران ۲۰۰دستگاه است که فقط با کارت شهروندی امکان پرداخت وجوهات به این صندوق‌ها وجود دارد اما در تلاش هستیم تا امکان پرداخت با کارت‌های شتاب را نیز به امکانات این صندوق‌ها اضافه شود.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد ادامه داد: قصد داریم تا این صندوق‌های الکترونیکی را در شهرهایی چون مشهد، شیراز و تبریز توسعه دهیم.

خاکسار قهرودی همچنین از اختصاص درگاه اینترنتی اختصاصی برای کمک‌های مردمی به کمیته امداد نیز خبر داد و گفت: در نظر داریم درگاه اینترنتی را که قابل دسترسی از طریق اینترنت، تلفن ثابت و موبایل باشد با یک شماره ثابت و ملی راه اندازی کنیم که اکنون ۸۰ درصد این سامانه طراحی شده است.

وی در این خصوص تصریح کرد:‌ در این سامانه افراد می‌توانند هر نوع کمک خود را از نقدی و غیرنقدی به طور دقیق، مطمئن و آگاهی از محل هزینه کرد آن کمک‌ها واریز کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه ۷.۵ میلیون صندوق صدقات در منازل در سراسر کشوروجود دارد، عنوان کرد: با شیوه‌های نوین و کاهش هزینه‌ها، کمک‌ها به شکل ایمن تری دریافت و به نیازمندان خواهد رسید.