لاغر اندام ها کمتر آلزایمر می گیرند
ورزش هایی که برای سلامت قلب انجام می شود برای سلامت مغز هم مفید است و افراد می توانند جهت پیشگیری از آلزایمر آنها را انجام دهند.
به گزارش پارس به نقل از جام جمورزش منظم تاثیر به سزایی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مختلف از جمله آلزایمر،سلامت قلب و مغز دارد؛ به طور کلی ورزش کردن به صورت ذهنی و هوازی تاثیر به سزایی در روحیه افراد می تواند داشته باشد.
خبرنگار سایت ورزش بانوان گفت و گویی با دکتر سعید قزوینان، فوق تخصص مغز و اعصاب و رئیس بخش مغز و اعصاب بیمارستان بانک ملی درباره تاثیر ورزش کردن بر بیماری آلزایمر انجام داده است.
قزوینیان در رابطه با تاثیر ورزش بر بیماری آلزایمر گفت: در گذشته هیچگونه ارتباطی بین حافظه و این بیماری احساس نمی شد. اما امروز محققان به این نتیجه رسیده اند که افراد لاغر اندام و آنهایی که رژیم غذایی دارند و ورزش های هوازی انجام می دهند کمتر دچار این بیماری می شوند.
به گفته وی، ورزش هایی که برای سلامت قلب انجام می شود برای سلامت مغز هم مفید است و افراد می توانند جهت پیشگیری از آلزایمر آنها را انجام دهند.
رئیس بخش مغز و اعصاب بیمارستان بانک ملی افزود: عواملی مثل؛ چربی بالا، قند خون و فشار خون بالا باعث بروز سکته قلبی در فرد می شود و تاثیر بسزایی بر پیشرفت این بیماری دارد بنابراین افرادی که دارای چنین فاکتورهایی هستند بسیار زودتر به بیماری آلزایمر مبتلا می شوند.
این فوق تخصص مغز و اعصاب در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه این بیماری بیشتر در خانم ها شایع تر است یا آقایان نیز توضیح داد: چون خانم ها نسبت به آقایان طول عمر بیشتری دارند و به ورزش کم توجه هستند این بیماری در خانم ها شایع تر است.
قزوینیان درباره اینکه چه ورزش هایی تاثیر بیشتری بر عدم ابتلا این بیماری دارند، اظهار کرد: ورزش ها اگر مستمر باشد و نه به صورت قهرمانی چه ورزش های هوازی و چه ورزش های فکری تاثیر زیادی روی عدم ابتلا به این بیماری خواهد داشت.
وی تاکید کرد: باید به این موضوع هم توجه داشته باشیم که امروزه به دلیل پیشرفت علم این بیماری هم رو به نابودی است.
این فوق تخصص مغز و اعصاب گفت: از آنجایی که این بیماری بسیار پرهزینه است و تاثیر زیادی بر مسائل روحی و روانی افراد دارد بهتر است افراد با مشاهده کوچکترین نشانه از این بیماری به پزشک نرولوژیست و متخصص مغزو اعصاب مراجعه کنند تا سریعا تحت درمان قرار بگیرند.
رئیس بخش مغز و اعصاب بیمارستان بانک ملی افزود: مواردی مانند؛ اختلال در حافظه، مشکلات در انجام کارهای عادی، اختلالات حرکتی، ضعف بیان، گم کردن زمان و مکان، تغییرات در شخصیت و از دست دادن انگیزه نشانه هایی از ابتلا به این بیماری است.
این فوق تخصص مغز و اعصاب در پایان تاکید کرد: توجه داشته باشید که این بیماری با پیری معمول متفاوت است و ممکن است همه افراد به بیماری آلزایمر دچار شوند.
ارسال نظر