چگونگی ادامه تحصیل «ترک تحصیلیها»+آدرس مدارس
به گزارش پارس به نقل از فارس مدارس آموزش از راه دور در کشور نقشی کلیدی برای حوزه سوادآموزی بزرگسالان و یا تسهیل کننده فرایند تحصیل «افراد ترک تحصیل کرده» ایفا میکند.
سوادآموزی مختص حوزه ابتدایی است و آموزش سواد تا ششم دبستان در حیطه وظایف سازمان نهضت سوادآموزی است، اما مدارس آموزش از راه دور شرایط را برای ادامه تحصیل افراد بزرگسال، ترک تحصیل کرده و یا زنان خانهدار فراهم میکند.
از این رو افرادی که سالها ترک تحصیل کردهاند سؤالات بیشماری در خصوص شرایط و چگونگی ادامه تحصیل مطرح میکنند که مدارس آموزش از راه دور تمامی موضوعات آموزشی و تحصیلی آنها را پیگیری میکند.
در تهران 48 مدرسه آموزش از راه دور و به طور کلی در سراسر کشور 1722 مدرسه مخصوص ادامه تحصیل افراد بزرگسال و ترک تحصیل کرده است.
افرادی که مدتها است دور از تحصیلات بودهاند و احساس نیاز به ادامه تحصیل دارند میتوانند به ادارات آموزش و پرورش و یا به مدارس آموزش از راه دور مراجعه کنند و با هزینه اندک ادامه تحصیل دهند.
گودرز شاهمرادی، مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، تصریح کرد: گروه نخست لازم التعلیمها هستند که شامل افراد دارای معلولیت، متأهل و افرادی که به مدرسه دسترسی ندارند و گروه دوم افرادی هستند که شرایط سنی حضور در مدرسه عادی را از دست دادهاند، هستند.
شاهمرادی افزود: شیوه آموزش در این مدارس نیمه حضوری و غیر حضوری است و برای هر درس 6 ساعت امکان حضور در کلاس برای رفع اشکالات فراهم شده است؛ حوزه فعالیت آموزش از راه دور پس از اتمام دبستان و تا دوره پیش دانشگاهی است.
مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: فراگیران این سیستم آموزشی شامل زنان خانهدار، افرادی که سالها ترک تحصیل کردهاند و حال میخواهند ادامه تحصیل دهند و دیگر افرادی است که به هر دلیل امکان تحصیل آنها در مدارس عادی فراهم نیست.
لیست 48 مدرسه فعال آموزش از راه دور تهران به شرح ذیل است.
ارسال نظر