به گزارش پارس به نقل از ایسنا ، حجت‌الاسلام و المسلمین پورمحمدی روز یکشنبه در مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل که از امروز تا پنجم اسفند ماه در مصلای تهران برپا خواهد بود، با تاکید بر این که در مباحث علمی دستاوردها و هدف باید مشخص باشد تصریح کرد: به عنوان نمونه اگر علم را برای تربیت اجتماعی، تحول فکری، ثبات امنیت سیاسی و غیره می‌خواهیم باید بررسی شود که چگونه این علم منجر به این نتایج می‌شود.

وی با بیان این که در دنیای بی‌رحمی قرار داریم که رقابت‌ها بدون ملاحظه و بی‌رحمانه است و حتی بین دوستان نیز رقابت سختی وجود دارد، تصریح کرد: بنابراین اگر تمامی تحریم‌ها نیز برداشته شود برای ادامه حیات و بقای خود نیازمند یک تحول اساسی در رفتار اقتصادی - تجاری، مدیریتی و آموزشی خود هستیم.

پورمحمدی افزود: بنابراین باید دنیا را به خوبی بشناسیم و تحولات آن را رصد کنیم . ما مدیران نیز باید بیشتر به این موضوع توجه داشته باشیم.

وی در ادامه سخنانش به حضور چهار و نیم میلیون دانشجو در کشور و 10 میلیون فارغ التحصیل و چند ده هزار عضو هیات علمی اشاره کرد و گفت: اگر این مجموعه بزرگ نتواند محصول ارائه کند در واقع ما وقت‌مان را تلف کرده‌ایم و یا نخبگانی برای کشورهای دیگر پرورش داده‌ایم که با عقل و تحصیل ما فخر بفروشند.

به گفته وی علم بدون عمل وبال است و هر کس به دنبال عمل بدون پشتوانه علمی برود به گمراهی رفته است و امروز ما باید دید و نگاه فرهنگی خود را اصلاح کنیم.

وی با اشاره به قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان و با تاکید بر این که از زمان تصویب این قانون باید بر روی اجرای آن استقامت می‌کردیم، گفت: استقامت به همراه صبر کلید موفقیت در اجرای این قانون است.

پورمحمدی با اشاره به شناسایی هزار و 300 شرکت تولید دانش بنیان در کشور گفت: شناسایی این شرکت‌ها و قرار گرفتن آنها در حوزه رقابت موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر دادگستری در ادامه با اشاره به دو لایحه در دست بررسی توسط دولت گفت: یک لایحه مربوط به حقوق مالکیت فکری، ادبی و هنری است که در حال حاضر توسط دولت تصویب و به مجلس ارسال شده است و موضوع دیگر نیز مربوط به حقوق مالکیت اقتصادی است که روزهای آخر خود را در دولت می‌گذراند و امیدواریم به زودی تصویب و جهت تایید نهایی به مجلس ارائه شود.

وی همچنین به شورای هماهنگی حقوق مالکیت فکری در وزارت دادگستری اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت این موضوع معاونت مالکیت فکری در دادگستری نیز ایجاد شده است که نسبت به این موضوع اهتمام جدی‌تری صورت گیرد.

پورمحمدی در پایان خاطرنشان کرد: موضوع علم تا عمل در ادبیات ایرانی اسلامی ما قدمت دارد و فرهنگ و معارف دینی ما می‌تواند در این موضوع بسیار به ما کمک کند.