فرار مبتلا به کرونا از بیمارستانی در عربستان
پايگاه خبري تحليلي «پارس»- یک شهروند سعودی مبتلا به ویروس کرونا پس از تایید بیماری اش، از بخش ایزوله بیمارستان تخصصی ملک فیصل طائف فرار کرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس» به نقل از پایگاه خبری المرصد، ویروس کرونا از بخش دیالیز بیمارستان ملک عبدالعزیز به این جوان 30 ساله منتقل شد و وی در بیمارستان ملک فیصل به بخش ایزوله منتقل شد. اما به محض اینکه نتایج آزمایشات نشان داد وی مبتلا به کرونا است، از بیمارستان فرار کرد.
مدیریت بیمارستان فرار وی را به پلیس اطلاع داد و خانواده وی هم از تحویل فرد بیمار به بیمارستان خودداری کردند. در نهایت با دخالت پلیس بیمار پس از چند ساعت معطلی به بیمارستان بازگشت و به بخش ایزوله تحویل داده شد.
درباره میزان تماس این فرد مبتلا با افراد در مدت فرار گزارشی منتشر نشده است.
وزارت بهداشت عربستان اخیرا با صدور بیانیهای، اجرای تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از انتشار بیماری کرونا، به ویژه خودداری از تماس با شترها و اختلاط با افراد مبتلا را خواستار شد.
پایگاه اینترنتی روزنامه "الحیات" عربستان با انتشار این بیانیه و با اشاره به اینکه شماری دیگری در عربستان به این ویروس مبتلا شده اند که آخرین آن در استان طائف بود، می افزاید: تمام مبتلایان به کرونا به بیمارستان ملک فیصل طائف منتقل می شوند.
وزارت بهداشت عربستان تصریح کرده که اقدام های مناسب در بخش افراد مشکوک به ابتلا به این ویروس در بیمارستان انجام شده تا از مبتلایان واقعی جدا شوند.
بیانیه می افزاید: شش مورد جدید ثبت شده از ابتلا به این بیماری از بیمارانی بودند که در بیمارستان ملک عبدالعزیز دیالیز انجام می دادند، یک مورد نیز به خاطر نزدیک شدن به شتر و دو مورد بهیاران شاغل در بیمارستان ملک فیصل طائف بوده اند.
ویروس کرونا از ویروس های سرماخوردگی است که شدت و سرعت ویروس آنفولانزا را ندارد.
این ویروس به عنوان عامل این بیماری به سیستم تنفسی حمله میکند و به تدریج این سیستم را از کار میاندازد و از علائم این بیماری میتوان به سرفه، تب شدید که به التهاب ریه و نارسایی کلیه منجر میشود، اشاره کرد، اما تاکنون واکسنی برای جلوگیری از ابتلای به آن ساخته نشده است.
اولین مورد بیماری در سپتامبر ۲۰۱۲ در مردی ۶۰ ساله در عربستان سعودی کشف شد که به مرگ بیمار انجامید. این مرد چند روز قبل از آن به دبی سفر کرده بود و دومین مورد در مردی ۴۹ ساله در قطر که او نیز در گذشت و کشف بیماری اولین بار در آزمایشگاه Health Protection Agency's در Colindale لندن به تایید رسید.
یک گونه شدیدتر این ویروس که تصور میشود از خفاش ناشی شده باشد در سال ۲۰۰۲ اپیدمی جهانی سارس را موجب شد که حدود ۸۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند.
این خانواده ویروسی اولین بار در سال ۱۹۶۰ کشف شده است که موجب بروز بیماریهایی از خانواده سرما خوردگی در انسان و حیوانات می گردد و از ویژگی آنها زوائد تاج مانند بر روی سطوح دیواره ویروسها می باشد.
هنوز منشاء ویروس کرونا مشخص نیست اما پژوهشگران احتمال میدهند، این ویروس در اثر جهش در بدن جانوران یا پرندگان ایجاد شده باشد. عوامل مختلفی به عنوان منشا این بیماری مطرح شده است که میمون و شتر از جمله آنها هستند.
براساس آمار منتشر شده از زمان پیدایش این بیماری درسال 2012 در عربستان دست کم 760 نفر به کرونا مبتلا شده اند که تاکنون 324 نفر جان خود را از دست داده اند.
ارسال نظر