به گزارش پارس به نقل از تسنیم، حجةالاسلام محمدجواد علی‌اکبری درباره رویکرد اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و نقشی که ائمه جماعت و مساجد در این رابطه می‌توانند ایفا کنند، اظهار داشت: متاسفانه امروزه ظرفیت ممتاز و بی‌نظیر مساجد در صیانت از جامعه و جهان شناخته نشده و یا این موضوع در کشور زیاد مورد توجه قرار نگرفته است.

وی با ابراز امیدواری نسبت به شناخته شدن ظرفیت مساجد در مبارزه با مواد مخدر گفت: مسجد یک پایگاه زنده و دائمی در همه محلات است و می‌توان از وقت نماز، قبل و بعد آن در جهت آموزش به خانواده ها به منظور پیشگیری از اعتیاد و راه‌های مقابله با مواد مخدر استفاده کرد.

رئیس مرکز امور مساجد ادامه داد: گروه خاصی از مؤمنان که انگیزه انقلابی و دینی دارند همچنین امامان جماعت که به عنوان رکن مدیریتی، فرهنگی و دینی در مساجد به شمار می روند، از پتانسیل های مساجد در امر مبارزه با مواد مخدر هستند.

حجةالاسلام علی‌اکبری در ادامه، بهره‌مندی از مومنانی که برای اقامه نماز جماعت به مسجد می‌روند و همچنین ائمه جماعت که دارای جنبه‌های قدسی، معنوی و ملکوتی برای حفاظت از کیان جامعه در بخش فکری، اخلاقی و علمی هستند را امری دانست و گفت: این ظرفیت‌ها با چنین رویکردی در بخش های عملی و در عرصه زندگی اجتماعی می‌توانند به صورت فوق‌العاده‌ای نقش‌آفرینی کنند.

وی با بیان این‌که مساجد می‌توانند به موضوع مواد مخدر و اولویتی که این آسیب اجتماعی خطرناک دارد، ورود یابند، گفت: خوشبختانه این مساله در حال حاضر برای ائمه مساجد مطرح شده و در استان تهران سعی می‌کنیم الگویی را در رابطه با مبارزه با مواد مخدر و حساس کردن مردم نسبت به این امر ارائه کنیم.

رئیس مرکز امور مساجد افزود: مبارزه با مواد مخدر با توجه به رویکرد اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد توسط مساجد، به زودی آغاز و در این رابطه جلسه مشترکی با ستاد مبارزه با مواد مخدر خواهیم داشت. خطوط همکاری را آن‌جا مشخص می‌کنیم و بر اساس آن به تفاهمنامه‌ای خواهیم رسید.

حجةالاسلام علی‌اکبری در پایان با اشاره به فعالیت بیش از ۲ هزار مسجد در شهر تهران و ۳۷۰۰ مسجد در کل استان تهران، خاطرنشان کرد: توجه به مقوله پیشگیری از اعتیاد در همه مساجد تهران و با اولویت مساجد محوری انجام خواهد شد تا ان‌شاءالله با همکاری مردم و سایر نهادها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی شاهد کاهش آمار معتادان و آثار شوم این معضل اجتماعی باشیم.