به گزارش پارس به نقل از  فارس، امیرحسین جمشیدی در نشست خبری به مناسبت دومین کنگره مکمل‌های غذایی و رژیمی گفت: مکمل‌ها باید در داروخانه‌ها توزیع شوند در غیر این صورت غیرقانونی است و با آن برخورد می‌کنیم.

 
وی ارتقای سیستم نظارتی و اطلاع‌رسانی دقیق را راهکار مقابله با مکمل‌های قاچاق دانست و گفت: مکمل‌های غیرمجاز به دو صورت توزیع می‌شوند مکمل‌هایی که در سازمان ثبت نشده و مسئولیتی در قبال آن نداریم و فرآورده‌هایی که انواع ویتامین‌ها را دارند و اگر ثبت شوند مجوز توزیع می‌گیرند اما هنوز ثبت نشده‌اند.
 
جمشیدی تنها فرآورده مجاز را دارای شماره ثبت بر روی محصول و توزیع آن را فقط در داروخانه‌ها مجاز اعلام کرد و گفت: برای برخورد با توزیع مکمل‌های قاچاق نیروی انتظامی، سازمان غذا و دارو و ستاد مبارزه با مواد مخدر بسیج شدند.
 
مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو افزود: هیچ فرآورده‌ای نباید در شبکه‌های داخلی و خارجی تبلیغ شوند و اکثر فرآورده‌هایی که در کشور مجوز نگرفته‌اند نباید در شبکه‌های خارجی تبلیغ شوند چرا که غیرمجاز هستند.
 
وی ادامه داد: از نظر وزارت بهداشت دارو و مکمل‌های غذایی حق تبلیغ ندارند و برخی مکمل‌ها که مجوز تولید دارند اما مجوز عرضه را ندارند در مغازه و سوپرمارکت‌ها توزیع می‌شوند که این غیرمجاز است و مصرف و توزیع آن ممنوع است.