به گزارش پارس به نقل از مهر، پس از روی کارآمدن حسن روحانی و معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس، وزیر ورزش و جوانان از جمله وزرایی بود که انتخاب آن با حاشیه ها و چالش های بسیاری همراه بود. حاشیه هایی که منجر به طولانی شدن روند انتخاب وزیر ورزش و جوانان شد و در نهایت پس از ۴ ماه و اندی پس از روی کار آمدن دولت یازدهم و معرفی چهار گزینه به مجلس، محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان شد. نخستین گزینه معرفی شده برای تصدی گری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی فر بود. کسی که مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته علوم سیاسی گرفته و یک دهه در کنار حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک همکار بوده است. این گزینه بر خلاف سایر گزینه های پیشنهادی رئیس جمهور سابقه کمی در فعالیتهای ورزشی داشت و تنها در سالهای ۷۴ و ۷۵ قائم مقام سازمان تربیت بدنی بود. بسیاری از نمایندگان مجلس به دلیل کم بودن سوابق این گزینه در فعالیت های ورزشی و امورات مربوط به جوانان، معتقد بودند که او نباید وزیر ورزش شود و در نهایت او نمره مردودی را از نمایندگان گرفت.

سالار مرادی نماینده مجلس به عنوان یکی از مخالفان سلطانی فر می گوید: « نمایندگان مخالف انتخاب سلطانی فر معتقد بودند که بیشتر فعالیتهای وی مربوط به کارهای پژوهشی است و سابقه اجرایی ندارند. همچنین او برنامه ای برای مبارزه با فساد در ورزش و ساماندهی مشکلات جوانان به ویژه در بحث اشتغال و ازدواج نداشت و در نهایت مجلس به وی رای عدم اعتماد نداد. »

عدم اعتماد دوباره نمایندگان به دومین گزینه رئیس جمهور

سیدرضا صالحی دومین گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی گری وزارت ورزش و جوانان بود. کسی که در ۲۶ مرداد ۹۲ با حکم رئیس جمهور به مدت سه ماه به عنوان سرپرست این وزارتخانه معرفی شد و در نهایت ۲۷ مهر ۹۲ رئیس دولت یازدهم او را به عنوان وزیر ورزش و جوانان معرفی کرد. اما او نیز موفق به کسب رای اعتماد از مجلس نشد. از مهمترین دلایل عدم رای آوری صالحی امیری، تمرکز فعالیتهای او در دوران سرپرستی اش بر اقدامات ورزشی و همچنین سوابق سیاسی او بود.

اگرچه او در جلسه دفاع از برنامه هایش اعلام کرد که در دوران سرپرستی اش سعی کرده توازن میان ورزش و جوانان را رعایت کند. اما مرور فعالیتهای سه ماهه اش به خوبی تایید کننده نظر نمایندگان مجلس مبنی بر تمرکز صالحی امیری بر فعالیتهای ورزشی بود. بیشتر انتصابهای او در سه ماه سرپرستی، ورزشی بود و تنها اقدام قابل دفاع او انتخاب دکتر محمود گلزاری به عنوان معاون ساماندهی امور جوانان بود.

سجادی هم موفق به ورود به وزارت جوانان نشد

نصرالله سجادی سومین وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان دولت یازدهم درحالی باز هم ننتوانست در تاریخ ۵ آبان ماه رای اعتماد نمایندگان مجلس را کسب و طلسم ورود به این وزارتخانه در دولت یازدهم را بشکند که برخی نمایندگان معتقدند سخنان رئیس جمهور، اقدامات وزیر علوم، توجیه نشدن نمایندگان در رابطه با برنامه های وزیر پیشنهادی و استعفای سجادی از معاونت سازمان تربیت بدنی برای همراهی با برخی نمایندگان مجلس ششم از جمله دلایل رای ندادن به او بوده است.

سومین گزینه پیشنهادی رئیس جمهور اینبار از میان اهالی ورزش انتخاب شد تا شاید تا شاید این بار مجلس به او به عنوان وزیر ورزش و جوانان رای اعتماد دهد. اما باز هم طلسم ورود به این وزارتخانه نشکست و سجادی هم نتوانست اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی را برای کسب رای، جلب کند.

طلسم وزیر ورزش و جوانان با انتخاب محمود گودرزی شکسته شد

رئیس جمهور در نهایت محمود گودرزی را به عنوان چهارمین گزینه پیشنهادی این وزارتخانه به مجلس معرفی کرد. گزینه ای با سوابق صرفاً ورزشی در فدراسیون تیراندازی، معاون فنی سازمان تربیت بدنی، رئیس دانشکده تربیت بدنی، راه اندازی و بنیانگذاری اولین مجله علمی پژوهشی ورزش (حرکت) . این گزینه انتخابی رئیس جمهور در نهایت در ۲۶ آبان ماه سال گذشته موفق به کسب رای اعتماد از مجلس شد و بالاخره او توانست قفل های ورود به این وزارتخانه را بشکند.

محمود گودرزی پس از ورود به وزارت ورزش و جوانان از سختی های کار در دو حوزه تخصصی ورزش و جوانان گفت و توضیح داد: « کار در دو حوزه ورزش و جوانان سخت و دشوار است، به رئیس جمهور هم گفته ام که این دو بخش حساسیتهای خاص خودشان را دارند. به نظر من ورزش یک بخش است و جوانان فرابخشی است. قرار دادن جوانان به عنوان یک معاونت جفا در حق این بخش است. »

اگرچه او ابراز امیدواری کرد تا معاونت ساماندهی امور جوانان را ارتقا دهد، اما با ورود او نیز به این وزارتخانه همچنان مشکلات جوانان در حوزه های مختلف مسکن، اشتغال، وام ازدواج و… به قوت خود باقی است و تا پایان سال گذشته هیچ اتفاقی برای ارتقای معاونت ساماندهی جوانان رخ نداد. اکنون باید منتظر ماند دید که در سال جدید آیا برنامه های پیشنهادی وزیر ورزش و جوانان در حوزه جوانان رنگ اجرا به خود می گیرد و ایا می توان امیدوار به تشکیل سازمانی ویژه جوانان در زیرمجموعه وزارتخانه بود یا نه؟ ! خواسته ای که بسیاری از نمایندگان مجلس نیز بر آن تاکید داشتند.