به گزارش پارس به نقل از فارس, سید جواد حاجی میراسماعیل در مورد سیاست های جدید خود در حوزه آموزش پزشکی این دانشگاه گفت: آموزش پزشکان عمومی در سالهای اخیر بسیار عقب افتاده شده چرا که دانشجویان ما نگاه تخصصی پیدا نکردند.

وی ادامه داد: دانشجوی پزشکی که فارغ التحصیل می شود و  به بیمارستان می آید دانش کافی را دارد اما متأسفانه کار بلد نیست.

حاجی میر اسماعیل تصریح کرد: باید دانشجو را حرکت بدهیم و تربیت کنیم تا همانطور که دانش می آموزد در کنارش تجربه نیز کسب کند.

وی گفت: حرکت جدیدی در بیمارستان های آموزشی در زمینه ارتقای  آموزش پزشکان عمومی در راه است تا از این طریق بحث تخصص ها نیز رونق بگیرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اگر پزشکی عمومی را راه اندازی کرده و به خوبی به پیش ببریم دوره های تخصص و فوق تخصص خود به خود جلو می روند. در این روش به دنبال آن هستیم تا مشکل آموزش پزشکان عمومی را برطرف کنیم.

وی ادامه داد: ما در جنبه های تئوریک و در رشته های علوم پایه پزشکی مشکل جدی نداریم عمده مشکل ما آموزش این افراد در بخش های بالینی است.

حاجی میر اسماعیل افزود: متأسفانه در حال حاضر مهمترین مشکل ما این است که دانشجوی پزشکی به کار گرفته نمی شود. بخش های بیمارستانی از متخصص و فوق متخصص انباشته شده و دانشجوی پزشکی فراموش شده است.

وی گفت: اگر پزشکان عمومی توانمند شوند قطعاً مردم هم اعتمادشان جلب خواهد شد اما زمانی که یک پزشک عمومی شایع ترین بیماری ها مانند فشار خون را نمی تواند تشخیص دهد و درمان کند عدم اطمینان بین او و بیمار پیش می آید و دلیلش این است که آموزش مناسب را ندیده است.

وی گفت: اگر مردم به کار پزشک عمومی مطمئن باشند دلیلی ندارد که راه دوری را طی کنند، مبالغ بالایی را بپردازند و ساعت ها در نوبت بنشینند تا به متخصص مراجعه کنند.

به دنبال کاهش رشته های تخصصی  خواهیم بود

حاجی میر اسماعیل گفت: در بحث تخصص ها نیز به دنبال این هستیم تا ظرفیت کمی آنها را کاهش دهیم.

وی ادامه داد: با توجه به تعداد زیاد گروه های تخصصی، فوق تخصصی و همچنین رزیدنت ها  در حال حاضر اشباع هستیم و از این به بعد به جای اینکه به کمیت فکر کنیم به کیفیت این رشته ها توجه خواهیم کرد.

بودجه دانشگاه کفاف حقوق پرسنل را نداد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد سرانجام بودجه این دانشگاه گفت: رقم دقیق بودجه دانشگاه را نمی دانم اما بودجه آن قدر کم است که برای پرداخت حقوق کارمندان هم کفاف نمی دهد. حقوق ها پرداخت شد اما به دلیل اینکه این بودجه کم بود از منابع دیگری هم استفاده کردیم.

حاجی میر اسماعیل افزود: ظرف ۳ ماه آینده تلاش بیشتری خواهیم کرد تا منابع دانشگاه که در دست دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی قرار دارد، زنده شود و همچنین منابعی که در دست بیمه ها داریم پرداخت شود تا بتوانیم جوابگوی نیازهایمان باشیم.

بدهی بیمه ها یکجا به دانشگاه پرداخت می شود

وی اظهار کرد: وزارت بهداشت قول مساعد داده تا بیمه تأمین اجتماعی و خدمات درمانی مطالبات ما را به صورت یکجا پرداخت کنند تا به صورت یک داروی مسکن، درد های ما را آرام کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: زمان پرداخت مطالبات ما طبق وعده داده شده ظرف چند روز آینده خواهد بود.