نرخ بیکاری ایران ۲ برابر نرخ بیکاری جهان
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای وزارت ورزش و جوانان گفت: نرخ بیکاری ایران ۲ برابر نرخ بیکاری جهان است که این موضوع بسیار نگرانکننده است.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، محمدتقی حسن زاده، رئیس مرکز مطالعات پژوهش های راهبردی وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: در دهه پیشرفت و عدالت باید نقش تمدن سازی و باتجربه در برنامه های ما قرار گیرد. همچنین با توجه به گسترده گی نیازها باید ابزارها و مهارت ها را نیز فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه امروز بشریت نیاز به ایده پردازی دارد، ادامه داد: پیشرفت کشور امروز بدون تردید هیچ گامی را بدون کارعملی انجام نخواهد داد چرا که اگر غیر از این باشد موفق نخواهد بود؛ در ماموریت وزارت ورزش وجوانان بحث جوانان و ورزش دو مقوله بسیار مهم است که با تمام اقشار به خصوص قشر جوان روبروست؛ جوانان به عنوان سرمایه اجتماعی محسوب می شوند که باید آنها بعد از خداباوری در خصوص کارهای ملی اقدام کنند و مسئولان بخش سرمایه گذاری را روی مردم به خصوص جوانان انجام دهند.
* امروز علم و پژوهش در غربت به سر می برد
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه تلاش برای تربیت نسل جوان از اقداماتی است که باید در اولویت قرار گیردو این امر خود دشوارترین کار در جامعه محسوب می شود افزود: امروز علم و پژوهش در غربت به سر می برد و کشور ما با ظرفیت های غنی که دارد نتوانسته در این زمینه خوب عمل کند؛ باید ماموریت های ما براساس تفکر و دانش تخصص باشد همچنین یافته های پژوهشی با رویکرد نوین و خلاق انجام شود.
وی ادامه داد: ما در حل مسائل و مشکلات به بحث کلی مراجعه می کنیم ولی امروز باید موضوع پژوهش برای تمام مسائل مدنظر قرار گیرد و رویکرد کلی ما مطالعات پژوهشی و تقاضامحور باشد؛ با نگاه آسیب شناسی باید موضوعات را رصد کرده و از ظرفیت های موجود برای حوزه جوانان و ورزش استفاده بهینه کنیم.
حسن زاده با اشاره به اینکه بحث سلامت و ورزش باید مورد توجه قرار گیرد و بحث بسیار مهمی است گفت: امروزه ما شاهد بحث فرار از کار جمعی بوده که بسیاری از مشکلات انسانها به این دلیل است چرا که کار هماهنگی و سازگاری را ایفا نمی کنند؛ امروز بنیان هویتی جوانان قوی است ولی نمی دانند که از آن چگونه استفاده کنند؛ عمده مسائل و چالش های بیشتر جوانان مربوط به هنجار و رفتار آنهاست که با مدیریت حل می شود و نیازمند شناخت دقیق است.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه در گذشته برنامه های ۱۳ گانه خوبی در وزارت ورزش و جوانان صورت گرفت که بسیاری از آنها مصوب و برخی مراحل نهایی را طی کرد که امیدواریم ساز و کار برای اجرایی شدن آن صورت گیرد، اظهار داشت: در سازمان جهانی، تعریف جوان، ۱۰ تا ۲۴ سال است ولی در ایران سن جوان ۱۵ تا ۲۹ سال در نظر گرفته شده است. (۱۵ تا ۱۹ سال، ۲۰ تا ۲۴ سال و ۲۵ تا ۲۹ سال در نظر گرفته شده است) .
ارسال نظر