به گزارش پارس ، به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، جلسه هیئت عمومی دیوان عالی کشور به ریاست آیت الله محسنی گرکانی و با حضور دادستان کل کشور و قضات عالی رتبه دیوان برگزار شد.

در ابتدای این نشست رئیس دیوان عالی کشور با گرامیداشت هفته بسیج و تبریک این ایام به همه بسیجیان و با ذکر این جمله که مفهوم بسیج مبارزه با استکبار است، اظهار داشت: نهاد بسیج نهالی بود که به دست مبارک امام راحل « رضوان الله تعالی علیه» در سال ۱۳۵۸ کاشته شد و با گذشت بیش از سه دهه به درختی تناور تبدیل شد و شاخه های فرهنگی، نظامی، اجتماعی و سیاسی آن ثمرات پرباری را برای نظام اسلامی مان به ارمغان آورده است.

وی با اشاره به مذاکرات هسته ای و توافق اخیر حاصل شده میان گروه مذاکره کننده ایرانی و ۱+۵ گفت: بزرگ ترین رخداد پرماجرای هسته ای ایران و اولین مرحله توافق را به مقام معظم رهبری « مدظله العالی» رئیس جمهور و تیم مذاکره کننده و ملت شریف ایران اسلامی که یک پیروزی سیاسی و تاریخی به شمار می رود را تبریک عرض می کنم و امیدواریم به فرموده مقام معظم رهبری همه مسئولان و دولتمردان از هیئت مذاکرت هسته ای که می تواند پایه اقدامات هوشمندانه بعدی باشد حمایت کنند.

وی افزود: البته به طرف مقابل اعتماد چندانی وجود ندارد و به زعم و اعتراف نظریه پردازان و تحلیل گران سیاسی و اجتماعی خودشان دنیای غرب و به خصوص آمریکا، امروز از نظر اقبال و مشروعیت عملکرد در سطح جهان در نقطه بسیار پائینی قرار دارد و با وجود مشکلات اقتصادی فراوانی که با آن ها مواجه اند نیز خودشان در موضع ضعف قرار دارند.

آیت الله گرکانی تصریح کرد: قرآن به جامعه بشریت و سرنوشت مؤمنان و کافران دو نگاه متفاوت دارد، از منظر قرآن، کافران و مؤمنان دو گروه کلان در جامعه را چه در گذشته، حال و آینده تشکیل می دهند و سرنوشت آنان از نگاه قرآن می تواند موجب تنبه و بیداری جامعه اسلامی باشد.

رئیس دیوان عالی کشور با قرائت آیه شریفه « و سبق الذین کفروا الی جهنم زمرا» افزود: سرانجام کسانیکه کافر می شوند و کفر می ورزند این است که فوج فوج به دوزخ رانده می شوند و چون به آنجا رسند درهای جهنم به رویشان گشوده شود، خازنان و نگهبانان دوزخ به آنان گویند: مگر رسولان الهی در میان شما نیامدند؟ مگر پیام الهی را به شما نرساندند و دستورات پروردگار را برایتان نخواندند؟ از این روز سرنوشت ساز شما را آگاه نکردند و بر حذر ننمودند؟ و از ملاقات این روز سخت قیامت نترساندند؟ آنها در کمال ذلت و خواری می گویند: آری پیام آوران الهی آمدند و همه چیز را به ما گفتند ما با لجاجت مخالفت کردیم و هم اکنون عذاب بر ما مسلم شده است که برای همیشه در جهنم معذب گردیم.

وی در تشریح سرانجام مؤمنان با قرائت آیه شریفه « و قال لهم خزنتها سلام علیکم طبتم فادخلوها خالدین» گفت: اما آنانکه تقوای الهی پیشه کردند گروه گروه به سوی بهشت برده می شوند (با تشریفات) هنگامی که به درهای بهشت نزدیک می شوند تمام درهای آن برای آنان گشوده می شود مسئولان بهشتی با احترام به آنان می گویند درود و سلام بر شما این نعمت های بهشتی گوارایتان باد همگی وارد بهشت شوید و جاودانه بهره مند گردید.

رئیس دیوان عالی کشور در پایان افزود: بهشتیان می گویند حمد و سپاس مخصوص خدای تبارک و تعالی است که به وعده خویش درباره ما وفا کرد، خداوند بهشتی را که دنیا به اهل تقوا وعده کرده بود عطا کرد بهشتیان در پایان تشکر می کنند و می گویند « الحمد الله الذی صدقنا وعده» .